O.N.S.D.A.G.

tumblr_n33xqyk0Zv1t058r5o1_400

Godmorgon sköna bönor! 

Holy macaroni vad det snöar! Det startade i förrgår och verkar aldrig sluta så ni skulle sett plogvallen på vår infart igår då vi girls kom hem från en tur på stan. Oh my… den var ingen lek kan jag lova!  så ja fick vackert ta tag i spaden och skotta men idag är det jag som ringer traktorkillen och hoppas att han kan komma hit och styra upp detta för annars får vi nog inte post längre. Vår postlåda är nämligen totalt insnöad.

Och på tal om att livet kan överraska… Jag minns det som igår då jag och hjärtat blev bjudna att bo ett par nätter på fantastiskt v.a.c.k.r.a. och lyxiga Mom Tri´s Villa Royal nere i Phuket.  (det här var under en period då vi var i Thailand över en längre tid bara hon och jag). Vi bodde i en stor vacker svit och trots att Johanna var så liten då så är detta en händelse som satt sig fast i hennes minne (hon kan prata om frukostarna vi åt och om hur fint vi bodde)  Vi har inte bott där efter det, men varje gång vi är nere så äter vi alltid en middag där och så fort personalen får syn på oss så ropar de: Joanna! Joanna!  också kommer de in med ett glas kalla bubbles till mig. They know us well. Ha, ha. !  😉

IMG_8653

Man tänker lätt att det är en klyscha att tiden går fortare då du fått barn men den gör det. På riktigt!  för tänk att J fyller 10 år i år! T.i.o. år!? det är ju helt galet

IMG_8829

Åh nu fastnade jag i mitt bildarkiv….  Här är en bild från en annan gång då vi besökt Mom Tri´s. Vet tyvärr inte när detta var? men ser du hur jag njuter?  Åh som jag längtar tillbaka!

IMG_8310

Önskar verkligen att jag haft bättre ordning i mina bilder, då hade jag vetat vilket år den här bilden är ifrån..? Den är i alla fall från en gång då vi varit där och ätit middag. 

IMG_8678

Mitt älskade hjärta. Tänk så många härliga resor vi gjort till Thailand & så många fina minnen vi samlat på oss!

Nu ska jag sätta fart här och ja, vår bil är back in business och det känns ju bara hur skönt som helst! Den har fått ett nytt batteri och det i kombo med att vi bara har runt -2 grader är a perfect match!

Önskar dig en super härlig onsdag fylld av lyckliga stunder! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “O.N.S.D.A.G.”

 1. Pia says:

  Ja tiden rusar i alla fall växer ens barn men vi mammor håller oss lika unga i sinnet, eller hur! Bye the way i din sidtext så står det bl a vår 6-årig a dotter….
  Kan säga att jag heller vill ha snö än ett grådaskigt Stockholm med plusgrader. Håller tummarna för dig att ni får behålla minusgrader och snö ett slag framåt.
  Önskar dig en härlig dag!

  • gizmolina says:

   Tusen tack för att du satte ting i perspektiv till mig Pia! 🙂 för grådask låter så klart inte lika vackert som det vinterlandskap jag har utanför mitt fönster just nu… Och ja, jag veeeet, texten + bilderna på min blogg måste uppdateras. Jobbar på saken! (jag kan inte själv gå in och ändra texten nämligen, det måste min tekniska support fixa…..).

   Önskar dig också en riktigt härlig dag! Kram! 🙂

 2. Mom Tri´s härligt.
  Bodde där två nätter 2011.
  Blev uppgraderade till en enormt stor svit.
  Bra restaurant har de.
  Oj så fort tiden går……redan 10 år Johanna.
  Då har jag läst din blogg i ganska många år!
  Kram Titti

 3. Jag blir sååååå avis när du säger att det snöar, för här regnar & blåser det & precis all snö är borta. Det hade ju varit ok om det var vår, men faktum är ju att vi inte ens snuddat februaritå man vet ju att det kommer vara rått & kallt länge till.
  Då tycker jag vit snö är mycket bättre!!

  Å du, det är så. Tiden rasar iväg när man har barn. Sara-Maxima blev ju 10 år igår & jag fattar inte helt hur det gick till?
  Minns ju liksom min Amadeus 10 årsdag som igår & ja just det -han är ju 25 år nu, hahahaha
  Helt galet är ju att jag blir farmor i maj dessutom.
  Jag förstår bara inte ekvationen av detta, för i mitt huvud är jag typ 30 någonting 😛

  Kram på dig

 4. Karolin says:

  Gud vad fina kort!!!! Och vad fina kläder du har alltså. Klänningen på sista bilden är toooo die for! Åh nu blev jag så avundsjuk 😉

 5. Lillyk says:

  Vilka härliga minnen <3 Jag kommer ihåg när du hade Valerie-klänningen på dig. Det var då jag fick upp ögonen för det märket. Hon var ju ganska ny då.
  Tack för en fantastisk blogg, blir alltid så glad att gå in här. Du är värdefull! KRAM

 6. Annette says:

  Så flotte bilder, ser at dere nyter!!
  Jeg må helt klart få til en Thailandstur med familien 🙂
  Hva tenker du om å kombinere Phuket og Koh Samui i juli?
  Eller Phuket og en annen øy i nærheten? Du har så mange gode tips, blir i godt humør av å lese bloggen din -HVER dag!!

 7. Karin says:

  Ett tips för rörigt fotoarkiv. Man kan ändra inställningen så att man ser fotodatum. Fråga nån datakunnig i din närhet så visar dem dig. Sen kan du lätt stoppa korten i års mappar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *