O.N.S.D.A.G.S.K.Ä.R.L.E.K.

Allmänt

Varje gång jag säger “jag älskar dig” till lilla J så säger hon “mamma, jag veeet!”.  I dag vill jag säga “jag älskar dig” till min egen mamma och hon vet varför….

Goooodmorgon sweeties !

Förlåt dålig uppdatering igår, min dag försvann….  och nu gör jag mig plötsligt klar för att flyga iväg till världens vackraste by: S.t.o.c.k.h.o.l.m. !   Det ska bli så underbart att få njuta Sverige en hel dag också ser jag verkligen fram emot att besöka Valerie så detta blir en fantastisk onsdag !  🙂

Ska ta och göra mig helt klart nu och sen trippa iväg till flygtåget. Det är en lyx att ha det så nära, jag går dit på typ 3 min, och det gör att avståndet till Stockholm känns lite mindre.

Finaste lappen på kylskåpet.  (bilden av J är från då vi bodde 6 mån i Thailand).

 Önskar dig en riktigt riktigt B.R.A. onsdag och du,  sprid xtra mycket kärlek till familj & vänner i dag för livet är verkligen är här och nu… !  något vi påminns om efter det tragiska som hänt Sigrid här i Norge (all kärlek till hennes familj).

I ♥ you ! 🙂

P.S  Tar självklart med mig min mac så att jag kan blogga under dagen.  

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “O.N.S.D.A.G.S.K.Ä.R.L.E.K.”

 1. Fina Frun says:

  Så sött 🙂
  Mammor är bäst!

 2. Laura says:

  Så bra att läsa dessa ord precis när man håller på att få ett nervsammanbrott på busiga barn *Haha*

 3. Vilken söt liten pic på din J. Mamma-dotter-kärlek, looove.

  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *