O.N.S.D.A.G.S. PEPP!

6d5d6041b16baf9f533435461581b8b8

Dagens pepp!

Gooodmorgon darlings! 

Strax efter klockan 04 vaknade både jag & Johanna i natt och trodde det var morgon…. vilket det ju var! men i Thailand (där klockan då var 10), inte i Luleå… så, vi fick jobba lite på att fixa att somna om… Vilket vi lyckades med, till slut, men när klockan sen ringde 07 var vi hur trötta som helst…  Så ja, jet-lag it is! men det brukar oftast ge med sig efter några dagar så det är cool.

Och vet du, idag känner jag mig SÅ peppad på 2017! mitt mål är att detta ska bli ett fantastiskt år, på alla sätt. Och jag tror ta mig tusan att jag ska hoppa i mina nya träningskläder som jag shoppade i L.A. nu och ta en power walk. Känner att jag behöver frisk luft! och kroppen är fortfarande seg efter våra 4 flights… (men det är ingen garanti för att jag kommer mig iväg ut, kan hända jag åker och shoppar blomster istället, ha, ha. nejdå- ska försöka pressa i mig kläderna…om det går… efter semestern…). Sen blir det här en dag då jag går igenom alla mejl som droppat in under semestern och gör en lista över de saker som ska göras under de dagar som är kvar av januari. Jag älskar mina listor! Can´t live without them! Ha, ha.

Bild 2017-01-17 kl. 19.06 #3

Jag kan inte minnas sist jag knipsade en bild med min webcam men igår kväll hände det…!  Åhhh den känslan att äntligen ha rullat håret efter 3,5 veckor med tofs / solhatt.  Och sen hjälper det verkligen på välmåendet att ha fått lite färg.

Med det så önskar jag dig en u.n.d.e.r.b.a.r. dag!

Fyll den med positiva tankar & umgås med de som ger dig energi!  🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “O.N.S.D.A.G.S. PEPP!”

 1. Anna says:

  Välkommen hem till Sverige!

  • gizmolina says:

   Tusen t.a.c.k. Anna! 🙂 Det känns fortfarande märkligt för mig att Sverige är hemma igen… !

   Önskar dig en magisk dag! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *