O.O.T.D.

Allmänt

Jag körde casual hämta-på-skolan outfit idag: bluse By Malene Birger, jeans Zara, väska Marc by Marc Jacobs (de öppnar föresten snart ny butik vid sidan om COS i Hegdehaugsveien!) och örhängen Zuzanna G .

Vilken fantastiskt vacker sensommardag vi har haft idag! Strålande sol från klarblå himmel och riktigt varmt och skönt. U.n.d.e.r.b.a.r.t.! Och vet ni, jag somnade t.o.m. ca 40 minuter ute på terrassen i min sköna solstol…. Behövde det kände jag för jag har en del sömn att ta igen.

Sen var det så kul att hämta en ovanligt glad Johanna på skolan och hon hade fått låna mitt Hello Kitty halsband idag eftersom de skulle ta skolfoto. Det halsbandet beställde jag från Tarina Tarantino på nett för säkert 10-11 år sen och det är fortfarande ett av mina absoluta favorit smycken. Hon matchade med bluse från How to Kiss a Frog och kjol/skjørt + skor från Benetton.

Vet du vad hoppa hage heter på norska? Paradis!

Och självklart skulle det hoppas innan vi kunde gå hem…

My happy girl.

Nu sitter vi och myser framför svenska Idol (perfekt underhållning på en onsdagkväll) eller jag sitter och tittar och Johanna hon provar outfits inför skolan i morgon. Keps ska det tydligen vara… Yo!

Önskar dig en riktigt fin kväll!

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “O.O.T.D.”

 1. Lena says:

  Lilla söta tjejen som blivit så stor…. och som ALLTID verkar vara så glad. Alltid leende! Så söt 🙂
  Här har också varit sol – vi tackar och tar emot eller hur ?
  Lena

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack för fina Johanna-ord! 🙂 De värmer! Men hon är absolut inte alltid glad, hon kan vara en riktig liten bitch… ha, ha… men oftast är hon glad! Och ja, vi tackar verkligen för dessa sooooliga sensommardagar. Love it!

   Njut din kväll Lena! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *