OCTOBER COMING UP…!

Orange pumpa sa du? Vi säger rooooosa! 

Min dag försvann för plötsligt så fick jag bokat min resa och min flight lämnar Luleå redan i morgon bitti (var lite oklart om jag skulle resa i morgon eller lördag…) så dagen har gått åt till praktiskt fix och sen har jag prioriterat att mysa med mitt älskade hjärta.  Det är lite olyckligt att jag, som sååååå sällan är bortrest plötsligt reser bort 2 helger så tätt…  men nu blev det så och jag vet att J kommer att ha det så fint hemma hos mormor och hon kommer att besöka Gizella flera gånger varje dag och vips! så är det söndag kväll och då är jag hemma igen.  Och en liten present fick hon också som hon kan pyssla med i helgen… det torkade några tårar…

Och på tal om pyssel…. Vi har målat pumpor idag!  vi blev inte färdiga men nu är vi i alla fall igång och vi fick verkligen feeling så jag körde iväg och köpte fler då J var på sin dans och nu står det ett helg gäng målade + omålade pumpor och väntar på att vi ska fortsätta på måndag och det ser jag verkligen fram emot det för de blir så fina!  Ska visa er då vi är klara!   Nej, nu måste jag packa färdigt här så jag önskar dig en riktigt god natt!

P.S ett tips: det är -20% på allt hos Panduro här i Luleå t.o.m. söndag så passa på att shoppa halloween pyssel + dekorationer! de hade fått in massor! jag köpte bl.a. färgen som vi målar pumporna med där (Hobbylack gloss + Vintage matt furniture paint). Och pumporna, de köpte jag hos Blomsterlandet (de kostar 39kr/st.).

Sweet dreams! 🙂

Kategori: Allmänt, Halloween, Oktober pyssel | 4 Comments

4 responses to “OCTOBER COMING UP…!”

 1. Lena says:

  Så fint med rosa pumpa 🙂

 2. Sylvia says:

  Tack för panduro-tipset 🙂 Nu shoppat till kommande pyssel. Hoppas du får en fin helg i Oslo

 3. Nina says:

  Tack för panduro-tipset! Blev en tur och lite shopping. Vi gick för både halloween kit och färg till att måla pumpor! Men bjuden den fina från Zara var tyvärr slut.
  Är Johanna så att hon blir ledsen när du åker iväg? Det blir min dotter med, främst hon, vår son är mer tillfreds men med dottern är det mutgåvor eller som vi säger modighetspresent för att hon vågar sova med andra än oss(mormor och farmor) vi har barnvakt så sällan så tror det är därför hon inte är helt bekväm. Det och att hon gärna vill hänga med oss, och vi med henne såklart eller dem. Men vuxentid och lite bubblor och få prata till punkt är också viktigt. Då och då!

  Tack igen för tips! Love your blog! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *