ODD MOLLY.

Allmänt

Ett skepp kommer lastat…. 

Jag har fått in sååå L.O.V.E.L.Y. news från Odd Molly i dag att jag blir helt lycklig!  och jag vill ha precis ALLT i min höstgarderob!  kommer matcha med slitna jeans, boots, stora sjalar… åh gud vad jag älskar den här årstiden!  Det har dessutom ankommit härliga godbitar från Chill Norway: lulu blouse + dress (den jag bloggat ett par gånger. Love it!!)  + sjal i finaste pink sculls så nu är butiken f.y.l.l.d. av frestelser och vad passar då bättre än att bjuda in till en FABULOUS SHOPPING WEEKEND hos mig med super duper fina erbjudanden ?!   🙂

Återkommer med mer info. !  för nu ska jag packa ihop här och köra hem. Ser föresten att ni är många som efterfrågat pics från J´s kalas. De kommer ! jag ska bara … först (det är jag och Alfons Å 😉   så häng med.

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “ODD MOLLY.”

 1. Det där ser bara L.Ä.C.K.E.R.T ut!! Häftiga färger & mönster :))))

  Ha en fin vecka vidare finaste

 2. Anja says:

  Lekkert!! Tenkte jeg skulle tipse deg om noe. I helgen skal det være “sirkusfestival” i Torshovdalen. Kanskje det er noe for lille J? Har ikke hun hatt lyst til å gå på sirkusskole?

  Klem Anja

 3. Ditte says:

  Alltid roligt att se och läsa om dina tips. Tusen tack! Och jag gillar bloggen väldigt mycket!
  Har just varit uppe på NK och på Åhléns City, de säljer också ju Odd Molly bl.a. butiker i Stockholm. Men här säljs ju alla märken så det är bekvämt.
  Mycket snyggt, absolut! Men jag vet inte om jag tycker att en kofta, även om den är jättesnygg, är värd ca. 1800 svenska kronor. (Och de flesta plaggen från Odd Molly som jag sett idag tillverkas i Kina eller Marocco där produktionnskostmnaderna är väldigt låga. Visserligen tillkommer importkostnader o frakt och butikernas förtjänst. Men ändå…)
  Tittade även på Dagmar och Filippa K och de ligger bättre till rent prismässigt och har också jättesnygga plagg.
  Men det är bara vad jag tycker…
  Men i och för sig; Vill jag ha ett plagg så där jättemycket köper jag det först och frågar sedan vad det kostar…

  Tack för att du delar med dig!
  Kramar!

 4. casaofmia says:

  Ser så snyggt ut, älskar färgerna, kram

 5. Michaela says:

  Läckert!!! Vad är det där indianmönstrade för något? 🙂 ser gärna en till bild, så fint! 🙂

 6. Anita says:

  Väskan ser så fin ut. Kul med lite färger till hösten. Ha en bra torsdag! 😛

 7. Miss Tess says:

  Hösten är härligt trots allt. Att kunna känna sig mer klädd i sina outfits och få addera många godbitar som sjalar, etc.

  Snyggt!

 8. Linda says:

  Ok…ska bara ta och vinna några miljoner först. 😉

 9. lajla says:

  Själv är jag grymt trött på Odd Molly, det känns väldigt passé, och jag tycker man känner av det rent allmänt. Ingen vill heller ha plaggen på Tradera ex längre heller. Slitna jeans och volangiga blusar = nej tack!
  I höst är en rockigare stil mer inne. Jag kommer välja en dressat rockig look. Absolut inga mer slitna jeans för min del!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *