Odd Molly modevisning!

Allmänt


Ja, tack! denna outfit vill jag gärna ha i min höstgarderob 🙂

Nu ska vi på modevisning igen 😉 Den här gången är det Odd Mollys visning i samband med att de vann Guldknappen i förra veckan. Visningen ägde rum på Cirkus i Stockholm. Kollektionen är riktigt fin ! 🙂


Snyggt ! och jag älskar rosetten 🙂

     
Jag känner mig klar för kjol och tjocka strumpbyxor nu.. !

Jag tittade in hos Zara idag på vägen hem från dagis idag och såg en hel del fint där nu så om du ska uppdatera din höstgarderob så är mitt tips att du tittar in där 🙂 Men om det är Odd Molly du planerar att shoppa så ska du självklart besöka min vän Petter nere på "Höyer" på Sköyen, där hittar du massa fint !

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Odd Molly modevisning!”

 1. Anna-Lena says:

  Tack 😉 Har oxå hittat OM på nätet via fashionguise.se men om du har en vän i Oslo så får jag väl hellre sponsra honom!?.. Vet du om han har ngn av deras lååååånga kreationer?..

 2. Anna-Lena says:

  Ha ha… jag igen! Kan du inte starta fråga A-S så kunde vi läsare få tips osv… ;D Då kunde jag tex ha frågat; Vad hade du haft på ett bröllop det "bara" står Dress på? Herregud vad detta bröllop plågar mig!?.. 😉 Nej då men jag vet verkligen INTE vad jag ska hitta på!!! HJäää¨lp! 😉

 3. Marie says:

  Kolleksjonene til Odd Molly er virkelig utrolig fine! Husker du åpningstidene hos Høyer på Skøyen? Har sjekket hjemmesidene deres, men ikke funnet dem.

 4. Eva says:

  Jag håller med, jag vill också ha tjocka, gärna färgstarka, strumpbyxor och kjol.

 5. Odd Molly har SÅ fina kläder! Jag tycker också att det börjar bli dags för tjocka strumpbyxor. 🙂

 6. Jag såg också Odd Mollys visning och håller med om att de har riktigt härliga kläder i höstkollektionen! Kapporna var helt underbara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *