Odd Molly spring/summer 2010 !

Cph S/S 2010


Vackra Helena Christensen passar perfekt som OddMollys ansikte utåt.

Nu (efter allt kaos) passar det PERFEKT att visa er de UNDERBARA bilderna från Odd Mollys spring/summer -10 kollektion som jag fick se då jag besökte deras monter på Øxnehallen i Köpenhamn förra helgen. Hela montern var helt FANTASTISK ! och jag har aldrig tidigare sett en så STOR Odd Molly kollektion som denna.

Jag bläddrade igenom alla stativ och plagg efter plagg efter plagg var sååå FINA ! Jag blev verkligen enormt IMPONERAD och jag gissar att det kommer att bo rekord många O.M plagg i min garderob till våren/sommaren 😉  

Titta här så förstår ni vad jag snackar om :


Inga tvivel om att detta är odd Molly. Älskar den fräscha blåfärgen.


Finaste underkläderna.


Den här super fina klänningen känns lite "Juicy" och kommer passa perfekt till flip-flops till sommaren.


Snygg !


I love rosa + Odd Molly !

Jag hade kunnat ta många fler bilder men de är ganska reserverade mot fotografering i montern så resten av kollektionen får ni se fram emot att se i butik till våren. Den som väntar på något gott… ! 🙂

Oj, nu vaknade Johanna så nu ska jag gå och se hur hon mår? Hon vaknade snuvig på morgon (blev nog lite kall på Liseberg igår..)  så jag sa till dagisfröknarna (då jag lämnade på morgon) att de skulle ringa mig om hon blev sämre, så det var inte helt oväntat att hon blev dålig idag. Vi får hoppas det går över fort så att hon är piggelin på fredag då hon ska fira sin födelsedag.

Kategori: Cph S/S 2010 | 6 Comments

6 responses to “Odd Molly spring/summer 2010 !”

 1. Angel says:

  Längtar redan till nästa år

 2. Den där "Juicy" klänningen kommer definitivt att flytta in hos oss, lika så jeans-jumpsuiten (ingen bild här) och en jeansklänning…

  KRAM modellmini – bloggen om barnmode

 3. det är rätt sjukt att vi redan går och trånar efter nästa års sommarkollektioner när denna sommaren fortfarande inte är slut (typ hehe). Men tiden går ju fortare om man har något att se fram emot, typ kläder hihi 😉

 4. Anonymous says:

  ja, jag håller med om att det är sjukt att vi redan nu trendspanar inför summer10, men men ska man ligga steget före så måste man. 🙂 snyggt och sockersött är det iad. The perect combo!
  Glöm inte att du kan vinna en egen Rosa Prinsessa hos mig nu oxå. Passa på:)

 5. Pingla says:

  Åh, jag var på visningen och det fanns sååååå mycket godbitar där. Vi går en dyr vår till mötes.

 6. elin says:

  Jeg elsker kjolen/klænningen på det øverste bildet 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *