Odd Molly & Ungkaren.

Min dagens = ny Odd Molly tunika från Daisy som jag matchar med jeans och Acne pistols.

Ikväll kör jag ett TV race och det passar mig heeelt  perfekt för jag känner mig både trött och lite tom på energi… Startade med att se Halv åtta hos mig, fortsatte med nya Mamma byter hem (såg du det? Jag tyckte det var ganska bra.) bytte kanal till norska TV3 och ‘Top Model och nu ser jag på Ungkaren (norska Fem) som är riktigt underhållande. Har pc´n i knä nu i reklampausen och återgår strax till dramatiken …  😉

Belive it or not: I loooove kombon tunika + slitna jeans 😉

Oh my, nu kickar dramat i Ungkaren igång igen. Vi ses senare !

Kategori: Allmänt | 15 Comments

15 responses to “Odd Molly & Ungkaren.”

 1. johanna says:

  Nä, inte gillar väl du tunikor och slitna jeans, det kunde jag aaaldrig tro… 😉
  Får man fråga hur många OM-tunikor du har eg?

 2. camilla says:

  Hei søte du:)

  Helt i min smak:) Looove your style;)

  Klem

 3. Gøril says:

  Så festlig å lese bloggen din. Er stadig innom her og får litt klesinspirasjon og andre tips. Liker klessmaken din (ganske lik min:-))
  Ha en trivelig aften.

 4. Johanna-
  Jag förstår att det måste ha kommit som en chock 🙂 Vissa girls svarar inte på frågor om ålder… Jag svarar inte på frågor om antal OM tunikor 😉

  Camilla-
  Tusen tack ! 🙂

  KRAMAR till er !!

 5. Gøril-
  Tusen tack för din trevliga kommentar och fina ord! 🙂 Önskar dig också en riktigt mysig kväll. Klem ! 🙂

 6. Anna i Kalix says:

  Vilken jättefin tunika! 🙂

  Jag såg Mamma byter bo. Familjerna levde verkligen i “skilda världar”. I slutändan verkar det ändå som att de tog del av varandras “råd och “tips”… litegrann i alla fall. 😉

  Hoppas vårsolen skiner även i Oslo idag!
  Önskar er en fin dag!
  Kram

 7. Mirva ♥ (Leg. sjuksköterska) m. V -04 & D -05 says:

  Hej Anna-Stina!

  Gillar också din kombination och Odd Molly tunikan är finfin! 😀

  Såg “Mamma byter bo” och “En unge i minuten” igår. 🙂

  KRAM Mirva

 8. Lotten says:

  Måste bara säga att du är en sann inspiration! Hittade din blogg för ett tag sedan och nu är jag hooked. Det är lätt att glömma bort sig själv när man har barn (mina är 4 och 2) karriär (jurist på bank) och hem att sköta. Men du visar att det faktiskt går. Keep upp the good work!
  Kram Lotten

 9. Och du ser alldeles strålande ut, som vanligt! 🙂 KRAM

 10. Monica says:

  Fin som alltid 😀 Syntes du alltid kler deg superfresht!! Liker veldig godt din stil, og egentlig veldig lik min…bare synd jeg har fått noen få kg for mye, og da er det ikke helt kledelig på meg. Men…innen sommeren så…trening må til!!! Det jeg uansett har funnet ut av, takket være din blogg, er at jeg skal ha meg en hvit tunika…som er kledelig til litt-overvektige-meg ;D Ha en strålende vårdag. Klem

 11. Kristina says:

  Kjempefin:):)

 12. Lina says:

  jättefin är du!

 13. Charlotte says:

  ÄLSKAR tunikan!!! Hoppas någon börjar göra billigare odd molly inspirerade kläder snart! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *