OH HAPPY DAYS!

13920723_10153696169970796_4164669554561618175_n

Dagens prosjekt: fixa ny-gammalt-rum till min lilla princess.  Alltså jag ä.l.s.k.a.r. all the cute details…! och vissa av dessa ting har jag shoppat för l.ä.n.g.e. sen men de har aldrig kommit upp så ja, det är lite julafton för mig nu. Ha, ha.

Happy torsdag darlings! 

Alltså – vilket v.a.c.k.e.r.t. sommarväder vi har! Solen strålar och sprider så underbart härligt glitter omkring sig att jag blir helt lycklig…! Och då jag satt där ute i min solstol alldelens nyss (innan jag kom på att jag skulle gå in och blogga) så försökte jag fokusera nuet och tänkte på ljudet av träden som svajar i vinden, solen som värmer så skönt, solstolen som det är en LYX att få sitta i så här mitt på dagen en vardag i augusti, fåglarna som kvittrar, flugan som precis flög förbi, mina vackra rosa hortensier som kryddar terrassen och bäst av allt: ljudet av Johanna och hennes bästa vänner som springer runt i gräset / fram och tillbaka mellan gårdarna och leker

Det gäller verkligen att lägga ifrån sig telefon ibland och sluta skrolla på insta och istället påminna sig om att livet är det som pågår här där jag befinner mig just precis i detta nu… ! 🙂

13891920_10153696249190796_5749159525479549925_n

J är väldigt glad i Shopkins och börjar få en del i sin samling men v.a.r. förvarar man alla dessa små godsaker? Jo, i en nyshoppad glasburk från IKEA (som by the way var en nyhet). It´s like a candy store! 

13907096_10153696253765796_1482557140411695442_n

Happy shopping girl! (lite dumt bara att jag inte visste att volangen låg så där då vi knipsade bilderna… får skylla på vinden). Det stora trädet har jag ett likt hemma sen tidigare och de växer så det knakar! så dessa kan jag verkligen rekommendera!  (detta ska stå i vardagsrummet vid soffan). 

Jag ska självklart visa er bilder från J´s rum då allt är klart (min bror monterade bl.a. ihop en ny fin hylla igår kväll).  Nej, nu ska jag återgå till dagens mix som består av piffa-rummet och njuta-solen…. ibland är jag ute, ibland inne… åhhh detta huslivet passar mig helt perfekt idag! Men först: lunchpaus med min lilla peanut.

Önskar dig en torsdag fylld av solsken & härlig feelgood! 🙂

Varma kramar!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “OH HAPPY DAYS!”

 1. Emma says:

  Så fin blus! Var är den ifrån? 🙂

  • Tusen miljoner t.a.c.k. Emma! 🙂 Den kommer från Zara och finns i butik nu. Älskar att den dessutom har fickor…. ! Håller tummarna för att du får tag i den.

   Önskar dig en magisk dag! Kram!

 2. Mussi says:

  Så fin du var med flette.
  Håper vi får se når du er ferdig med J sitt rom ,skal snart i gang med min datter sitt rom også og hun vil ha rosa 🙂

  • Tusen miljoner tack för fina ord Mussi! Nu blev jag glad! 🙂 Johanna vill ha “tonårsrum” men – det ska även vara sött… och rosa så klart! Vi älskar rosa! Lovar att visa bilder då vi kommit längre! Och så kul att du också ska igång med rumsfix. Det finns inget som är så gøy som att inreda barnrum!

   Önskar dig en strålande fredag! Klem! 🙂

 3. Marlen says:

  Ps fina shorts var är de ifrån?

  • gizmolina says:

   Tusen TACK! 🙂 De kommer från Gina Tricot och har blivit mina sommarfavoriter så kan varmt rekommendera dem!

   Happy weekend Marlen! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *