OH LA LA, IT´S FRIDAY!

Torsdag runt kl.13.  

Godmorgon sköna bönor !

Vad underbart det är att titta ut på g.r.ö.n.a. träd och att solen strålar in på mig här på kontoret! 🙂  Johanna sitter och tittar på Disney Channel, Gucci chillar ute på terrassen och jag ska köra upp till butiken och packa varor. Eftersom J har skolefri så bjuder dagen på en mix av jobb, lek & fix.

Och vad kul det var med en Sverige tur igår !  Första stopp blev Nordby och lunch på MAX (perfekt road-trip-mat) , pysselshopping på Panduro (J looooves it!) också hittade jag super fina ting till terrassen.  Sen körde vi vidare till Strömstad för matshopping innan vi stoppade i Sarpsborg på det hotell där jag och J bott en gång för lek.  Och J hoppade, och hoppade, och hoppade fram till att vi hoppade in i bilen och körde mot Oslo igen.

Klart shoppingen ska m.a.t.c.h.a. outfiten !   Johannas f.i.n.a. kofta SoupStore, tee I dig Denim, kjol Benetton, stumpbyxor MP (favoriten) och skor Geox.

Hörde jag busig liten prinsessa?   😉   

Jag kör ett eget inlägg med min outfit senare men missa för guds skull inte att Odd Molly kappan finns på -50% rabatt i min webshop.  It´s a keeper !

Ingen road-trip utan BRA musik och alltså denna Kids CD blir dagen tips.  Vi dansade & sjöng heeela vägen hem!  Bl.a. till den HÄR som garanterat ger dig FAB fredagsfeelings!    och ja, jag tycker Absolute Kidz alltid är bäst, vi snackar Copacabanana, Begging, Alibi  m.fl. 

Ohhh nu ska JIG strax ha bilen så bäst jag kör iväg.   Gissar att ni är många som har tagit ledigt denna klämdag ? eller jobbar du ?  oavsett vad du gör och var du är så…

…önskar jag dig en l.o.v.e.l.y. dag !!!   🙂

Ha ha, nu dök J upp i discodress här och norpade cd´n, vi snackar disco i stua! Underbart!

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “OH LA LA, IT´S FRIDAY!”

 1. I Dig Denim says:

  Kul att se coolingen i I Dig Denim!

  Trevlig helg,
  I Dig Denim

  • gizmolina says:

   Alltså den där teen är bara den absolut bästa ever !!! Johanna har på sig den sååå ofta och för att inte tala om shortsen…. 🙂 Happy weekend ! Kram !

 2. Wilhelmine says:

  Ha en fin helg, i dag har jeg også vært på Nordby og hamstret ukeblader og mat til helgen, elsker alle de fine svenske boligbladene;)) Ha en glad frihelg, klem Wilhelmine

  • gizmolina says:

   Åh så härligt med Sverigetur ! 🙂 Jag hamstrade en del blader jag också och håller mig dig ang. boligblader, bl.a. nya Sköna Hem blev med mig hem och det var ovanligt inspirerande den här gången tycker jag ! Önskar dig en underbar weekend ! Klem !

 3. Sherin :) says:

  Hvor i Strømstad handler du mat Anna Stina? 🙂 Har pleid å handle i Nordby, men synes maten har så kort holdbarhet der. Klemmer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *