OH LA LA !

Allmänt

Underbart att de har med ett barn på coveret av senaste franska Vogue.

NU kom strömmen tillbaka!!!  Herregud så skönt! 🙂

Och jag har verkligen varit snurrig då den varit borta. Gick t.o.m. och hämtade en ny glödlampa till sovrummet eftersom jag inte fick tänt lampan?!  Ha, ha. Och min mobil gick så klart tom för batteri, så jag var tvungen att gå ut i bilen och ladda den och då körde jag även iväg och köpte nytt batteri till min kalkulator / miniräknare för det tog också slut mitt i allt (hur typiskt?). Men slutet gott allting gott. Eller ja, jag hoppas då det i alla fall för jag sitter forsatt med mina jobbsaker framför mig… Måste bli färdig till kl. 15.30… Wish me luck!   Men först, lite inspiration:

Jag tror minsann jag saknar mitt långa hår…. Och guld, älskar guld

Fransar är hot i höst. Jag kanske inte väljer att ha mina på byxorna, men gärna på en poncho eller väska…

Nu ska vi se… var det beach 2015 jag skulle ta tag i ?

Looove håret + make up´en! Och sen är det ju sååå snyggt med päls! och i år kryllar det av fina fuskpälsar i butkerna (mitt tips: Zara!).

Nej, nu är det bara att bita ihop och köra på här!

See U later ! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “OH LA LA !”

 1. tina says:

  Hej!
  Frågat ett par ggr men har inte sett svar eller så har jag missat det..MEN finns Bruka tavlan kvar att köpa..?
  😉

 2. Elin says:

  Så spennende med deadline-jobb. For et magasin?? Håper du ble ferdig 🙂

  • gizmolina says:

   Det är en deadline på tråkigt papirjobb / regnskaper…. så inte speciellt spännande 😉

   Önskar dig en mysig kväll! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *