Oh my…. !

Allmänt


Hos Ballooncompany kryllar det av underbara ballonger inför Alla Hjärtans Dag & Morsdag och de håller t.o.m. öppet på söndag! Mitt tips: ballonger är festligare än blommor ! 🙂

Shit alltså. Först så sa JIG att han skulle komma hem runt kl. 24 idag, perfekt! tänkte jag, då hinner jag fixa klart alla mina prosjekt och kan ta emot honom med ett par glas champagne (han fyllde ju 40 igår, remember?). Men så ringer han plötsligt tidigare idag och säger att han tog fel på tiden, han är hemma runt 20-21. Okej, det fixar jag om jag är MEGA effektiv tänker jag….

Men vad händer för typ 2 min sen? Jo, han ringer. Och var är han? På Gardemoen!!! Heeeelp

Som ni kanske förstår får jag uppdatera detta inlägg lite senare 😉


Dessa ballonger hoppas jag att jag får av Johanna på Morsdag 🙂  (hint till JIG).


Efter gårdagens läkarbesök så ville Johanna att vi skulle gå och köpa ballonger till JIG som fyllt år och efterson vi behövde friskluft så passade det fint med en liten walk. Hjärtat fick välja sig en ballong och då valde hon den här söta som nu förgyller hennes rum.


Själv valde jag blader istället för ballong 😉  Tyvärr var nya Allt i Hemmet ingen hit den här gången.. men ELLE och In Style är lika inspirerande som alltid.

Återkommer ! 🙂  och då ska jag berätta om dagens läkarbesök…

Uppdatering torsdag kl.12.10:

Eftersom Johanna inte var i form på morgonen så tog vi en tur till läkaren. Vi hade time 11.20 men det blev förseningar och då vi satt där och väntade så såg jag att Johanna blev sämre och sämre… Hon höll först på att somna och sen klagade hon på ont i magen och ville ha vatten. Klockan tickade och runt kl. 12 blev det vår tur. Då vi kommer in på rummet startar jag med att berätta att Johanna inte har kastet opp sedan söndag kväll och precis då jag säger det så sätter Johanna igång och kräkas / kaste opp. Mitt stackars lilla hjärta..

Det är ju helt OK för oss vuxna att få vänta i 40 min, men för en sjuk 3 åring var det inte helt lyckat.. Hur som helst. Johanna har en luftvägsinfektion också trodde läkaren att omgangssyken hade kommit tillbaka, men senare på dagen så visade det sig att den inte har det (skönt!)  Det var skönt att höra att det inte var något allvarligt och vi behövde ingen medicin men läkaren bokade in ett återbesök fredag som vi kan avboka om Johanna är i bättre form.

Vi passade på att ta en liten tur då vi var klara och sen väntade som sagt fix hemma. På kvällen var Johanna upp och gick men hon var sååå ostabil i benen, vinglade och ramlade och fick hålla i mig då hon gick… Som tur är så är hon i betydligt bättre form idag (torsdag) men hon behöver en vilodag  för att hämta sig så tyvärr missar hon karnevalen i barnehagen, bättre att hon får krya på sig ordentligt.

Så där ja, då var min uppdatering i box ! 🙂

Kategori: Allmänt | 24 Comments

24 responses to “Oh my…. !”

 1. Liten says:

  Lätt panik där förstår jag!!! 🙂

 2. Hejsan! Haft en bra dag? 🙂
  Kram!

 3. Hej har dagen varit bra? =)

 4. Hej har dagen varit bra? =)

 5. Hestia says:

  Åhh – jeg hater når slikt skjer. Man savner selvfølgelig sin mann når han er ute og reiser, og vil at alt skal være fint når han kommer hjem (spesielt når han har hatt bursdag).. Det skal være ryddig og ordentlig, blomster på bordet, god mat og noe godt i glasset… Og så kommer han flere timer for tidlig! For tiden er min mann hjemme hele tiden, men tidligere reiste han mye, og jeg kjenner absolutt panikken bre seg for din skyld!
  Men siden du er så flott som du er og tar ting på sparket, regner jeg med at det ordner seg, og at JIG føler seg velkommen hjem uansett. Masse klemmer til dere og til søte Johanna.

 6. Modekids says:

  Gillar du barnkkläder? Då ska du kolla in vår nystartade blogg om barnmode!

 7. Oh Lord, gissar att det råder lite lätt panik i hemmet Gizmolina just nu! Det ordnar sig säkert till det bästa. Och det allra bästa är ju att han kommer hem! Hellre för tidigt än alldeles för sent.
  Hoppas att det gick bra hos läkaren idag och att allt är bra med fina Johanna.
  Ha nu en riktigt mysig kväll allihop. KRAM Lotta

 8. Hej! 🙂
  Skulle du vilja kika in och kommentera min blogg? 🙂

 9. erika says:

  Fin blogg!:) Allt bra med dig? Kram

 10. Anna-Lena says:

  Hi hi förstår paniken ;D men vad mysigt att han är hemma iaf! Vart har de de fina ballongerna?.. 😀 Ha en supermysig kväll med dina älsklingar nu! Kramar

 11. Randi says:

  Pust ut, det går sikkert bra 😉 Håper dere får en koselig kveld!

 12. Caroline says:

  första gången jag kikar in här och jag måste bara säga:

  -kanon fin blogg! Du verkar ha en härlig energi och aura runt dig 🙂

  jag återkommer kan jag lova 🙂

 13. marit says:

  Låter som du fick mer än nog att göra 🙂 Men vad härligt att han kom hem tidigare ändå 🙂 Då får ni fler vakna timmar tillsammans ikväll! <3 Hoppas ni får en faktastisk mysig kväll 🙂

  Blev jättenyfiken när jag läste om ditt läkarbesök, syskon på G ? :):)

  kram:)

 14. Domesticka says:

  Åååh vad jag hoppas att ni väntar barn!! ♥

 15. Nathalie says:

  söt blogg! 🙂

  allt bra?

 16. Pethra i Göteborg says:

  Hoppas ni får en mysig kväll och att läkarbesöket med Johanna gick väl!

 17. amanda says:

  hejhej fin blogg gillar det där med Hello Kitty =)

 18. Kadri says:

  vilka fina ballonger

 19. Det fixar du! Jag känner igen mig mycket i dig, jag är också mega effektiv när jag väl sätter igång, men så har jag tusen bollar u luften samtidigt. Håller på med några inredningsartiklar nu, plugga heltid och jobbar med bloggen, men det sker mest nattetid numera…somnar sällan före 03, haha…..så jag känner igen mig mycket i dig!

  Ps: Jag bloggar också om mode/shopping och hur underbart det är att leva sitt drömliv! ds

  kram Erica

  http://erica.myshowroom.se

 20. Madeleine says:

  Hoppas att ni fick en mysig kväll:) och hoppas att Johanna är på benen igen!

  Kram till Er och ha en bra torsdag

 21. Yvonne says:

  Panik, panik,panik. Jag tycker också det är jobbigt när det inte går som man planerat. Men ganska mysigt att få hem honom, antar jag. Och bättre tidigt än alldeles försenat! Hoppas det blev en mysig kväll!

 22. Viktoria says:

  Ballonger gör en glad! Hoppas lilltjejen blir krya snart!
  Stor kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *