Tjingeling!

Allmänt

Webcam runt kl.19.30. Se så bra mitt hår håller då jag stylar det hos Camilla på Gossip. Jag har inte ens rört det idag. Jo, jag har dragit bortsten genom håret, men that´s it.

Jag måste verkligen fixa kabel till internet i min butik A.S.A.P. till veckan för det är ju verkligen såååå dumt att jag inte kan blogga på hela dagen när jag är där. Eller hur?  Då blir det som idag, typ katastrof boooring bloggning med bara ett kort inlägg om mina öppet-tider. Alltså det var sista gången. I promise! det var bara lite mycket här hemma innan jag kom iväg 😉

Tänkte ta en söt bild av oss girls…

…men det gick sådär 😉

Nu håller jag på att fixa till god middag och sen blir det Grand Prix. Oavsett vad du ska göra så önskar jag dig en underbar kväll! 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Tjingeling!”

 1. Anna says:

  Kan vi inte få se nåååågra pics från er nya lya? Pleeease 😛 Behöver lite inspiration, då jag just flyttat. Ha en fin kväll! Kraaaam

  Ps. Ditt hår är galet snyggt med nya stylingen! D.s

  • gizmolina says:

   Tack snälla du för komplimangen! 🙂 Jag lovar att visa fler pics från vårt hem så fort som jag har fått ordning i kaoset…. ! Kram!

 2. Camilla says:

  Hej A-S!
  Instämmer i allt Anna här ovanför säger;
  *Por faaaavor, lite bilder frán ert nya hem som säkert är superfint och very Gizmolina-stylish
  *Du är S.Á. fin med dessa frisör-lockarna, vill prova samma frissa nästa gáng jag ska klippa topparna!!
  Hoppas du már bättre nu!
  Kram//C.

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack för fin komplimang ! Jag kan varmt rekommendera Camilla på Gossip ! Hon är den bästa 🙂 och ja, jag ska absolut visa fler pics från vårt hem så fort som jag fått lite bättre ordning i kaoset… (det tar t i d ). Min förkylning vill aldrig försvinna verkar det som men jag satsar på en vecka med mindre hosta ! Kram! 🙂

 3. Reidun says:

  Så fin du er på håret…og så lekker genser du har…kan jeg spørre hvilket merke det er..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *