Oh my gaaad…

Allmänt

 

….snart är det J.U.L. !  herregud vad fort tiden går! inte nog med att min inbox fylls av pressreleaser på spring/summer -12 kolleksjoner, nu börjar det dessutom att dyka upp jultomtar och annat julpyssel i bildebankerna som jag surfar runt i.  Känns på sin plats att påminna oss alla om att det är NU det är sommaren 2011 så njut den till max och samla minnen för plötsligt ringer nyårsklockorna… 🙂

Upptäckte föresten precis att jag var bjuden på en till fest ikväll, hos SH-Interiør, och plötsligt känner jag mig skit tråkig som är hemma… Men som sagt: tidigt i säng är planen och det betyder före kl.24 (vilket typ aldrig händer)wish me luck ! 😉

P.S bilderna är från danska RICE och är det någon fler än jag som sätter upp den underbara girlanden på sin önskelista?

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Oh my gaaad…”

 1. Solveig says:

  Hei!
  Jeg elsker jul, men vi må virkelig nyte den korte sommeren vi har. Ikke mye vær å nye i Oslo i dag, men men…
  Girlanderet var herlig. På min ønskeliste også!!

  Ha en toppen dag:)

 2. Solveig-
  Exakt! vi ska njuuuuta sommaren för detta är ju den tiden på året som vi går och väntar på resten av året 🙂 Önskar dig en strålande dag och en flott weekend fylld av lyckliga stunder! Klem! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *