Oh my.. vilken VARM dag!

Allmänt

168397-422
Här är jag och mitt hjärta i Frognerparken i dag.

Idag var det ännu en VARM dag! Vet inte hur varmt det varit? men jag tippar att det varit över 30 grader. Men man ska INTE klaga på värmen, det här har vi längtat efter heeeela långa vintern och kalla våren så nu gäller det bara att njuta och lagra solstrålarna innom oss så att vi klarar hösten & vintern 🙂

Dagens tur gick först till barnbutiken "Martine" där jag shoppade ny vit body med krage till hjärtat, det är så bra att ha en sån under klänningar. Sen gick vi till parken och jag passade på att äta frukost/lunch när hjärtat sov vid 13-tiden. Satt på restaurangen mitt i parken och det kryllade av turister där idag och jag tycker att det är så kul att sitta och titta på alla människor 🙂 

Gick en tur sen och då ringde plötsligt Kjersti och sa att hon såg oss, då låg hon och hennes Willy och myste i gräset en bit bort så vi gick och gjorde dem sällskap en stund (det var då vi tog fotot). Det var jätte mysigt att få sitta och mys-prata en stund i solen 🙂 och härligt för hjärtat att få krypa runt efter timmarna i vagnen 🙂

Resten av em bjöd på shoe-shopping, jag behövde ett par svarta till mormors begravning som vi ska på när vi är uppe i Luleå. Hittade ett par på Rizzo som jag nu håller på att "gå in" med hjälp av ett strech spray som de menar ska göra dem lite behagligare. Blir spännande att se om det fungerar 😉

Nu sover hjärtat gott sedan 21, hon hade lite svårt att somna i kväll, tror helt enkelt att det var lite för varmt trots fläkten.. Jag har ätit min goda räkpasta till middag och vid 21 kom JIG hem från "jobb" så nu ska vi mysa med lite vin, kex&ost också tänkte jag att jag ska choklad doppa jordgubbar för det är ju bara såååå gott.!

Ska försöka packa lite i kväll också.  Ååå! nu kommer JIG ner från vinden med vår "golv fläkt" (en fläkt på stativ som står på golvet) så nu blir det SKÖNT med frisk fläkt ! Fast jag märker att ljusen håller på att blåsa ut varje gång fläkten snurrar hitåt.. hmm…. fläkt + ljus = dålig kombination 😉

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Oh my.. vilken VARM dag!”

  1. Nina says:

    Vilken härligt sommrig bild. Ha en bra dag 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *