OH MY, WHAT A PARTY.

Allmänt

tumblr_nn0ufaKV8N1shcqiqo1_1280

Gooodmorgon sweeties! 

Åh så underbart härligt med en soft söndag, sovmorgon, myskläder, chill på terrassen, kanske en bra film i kväll?  Eller vänta nu…. varför står det flyttkartonger över allt här i Casa Gizmolina? Oh my, det är slut med dagdrömmandet och bara att kasta sig in i det igen… Alltså det ska bli s.å.å.å. obeskrivligt SKÖNT när allt är klart och vi sätter oss på flyget mot semester… Jag kan knappt vänta!

Men först: packa på som sagt! också måste jag fixa pannekakor till de söta små girls som sitter och pysslar med loombands inne på J´s rum.  Och på tal om söta girls… jag kom precis på att jag inte har bloggat Johanna´s partytält-fest! Det måste jag försöka fixa idag!  eller kanske lika bra att jag kör på med det nu så kan jag uppdatera inlägget löpande under dagen då jag tar mig små pack-pauser. Ja, så får det bli! 🙂

1896958_10152893346875796_5595171741976011276_n

Torsdag 18 juni. Johanna´s födelsedags- / flytt f.e.s.t. Och bästa Andreas stod med VIP lista och tog emot alla på den röda mattan. Dresscode var, på Johannas begäran: disco / popstjärna. 

Men alltså att ha 28 barn på fest, varav 15 killar, var ingen lek alltså… (J ville absolut bjuda hela klassen p.g.a. flytten) så ja,  festen blev tyvärr inte helt som vi tänkt oss… och det var v.ä.l.d.i.g.t. trist för Johanna…   Vad som hände? Det var ett helt gäng med killar som var heeelt crazy och som inte lyssnade en sekund på det vi hade att säga så ja, för att göra en lång story short så kan jag säga så mycket som att det var ett big misstake att bjuda alla killarna i klassen. 2-3 stycken hade varit helt OK (för hon ville så klart ha sin kjæreste med, han som står vid sidan om hjärtat på bilden) men 15 blev 13 för mycket. Tyvärr!!!  Så  – Johanna fick mest vara ledsen på festen eftersom hon kände att de förstörde så mycket och själv kom jag aldrig till varken sukkerspinn, popcorn, kake eller is p.g.a. att jag fick springa runt och säga till de som inte lyssnade… Så ja, om Johanna fick välja så hade vi gjort om allt igen, med bara girlsen (+ boyfriend), men nu finns det tyvärr inte tid för det.  Men alltså vilken skillnad det är att ha 15 girls kontra 15 killar på fest! Oh my… killar och tjejer ÄR verkligen olika så inte konstigt att det kan vara komplicerat för oss att leva sammen i relationer… ! 😉

11659374_10152915022420796_3413756391328087838_n

11695434_10152915029600796_5318650691493643785_n

(uppdaterar här med fler party pics under dagen…)

Nej, nu är det bäst att jag jobbar på här så jag önskar dig en magisk söndag fylld av härlig avkoppling!  Och du, chilla lite för mig också är du snäll…! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “OH MY, WHAT A PARTY.”

 1. Mimmi says:

  Är nog tur eller otur hur det blir med killar har haft kalas när sonen var 6-8 år med bara killarna i klassen och det har fungerat!

 2. Studentmamman says:

  Alltså- min son har haft kalas med bara killar och det har funkat men då har det varit helt oorganiserade kalas med bara fika och fri lek (en gång hyrde vi en trollkarl och då satt de still). Min son leker mest med tjejer och funkar fint på olika typ av kalas men de flesta gör det inte verkar det som!

  När mina tjejer haft kalas (de har tillsammans då de fyller med bara några dagar mellan) så har vi haft olika lekar, pyssel, gymnastik osv- det hade aldrig gått med killarna!

  Så himla ledsamt för Johanna att kalaset blev förstört, speciellt som det var hennes sista och dessutom var det ju himla fint av henne att vilja bjuda alla! Stor kram till dej och Johanna!

 3. Mussi says:

  Uff,stakkars Johanna.Det er kjempe forskjell.Jeg er mamma til en av hver og når vi har guttebursdag må den legges opp på en helt annen måte og vi må ha regien + at vi alltid må være flere voksne.
  Lykke til med all pakkingen

 4. kerstin says:

  Beror nog inte på om det är killar eller tjejer..utan uppfostran. Föräldrarna bär barnens ansvar..tycker jag iallafall. Vett och etikett ska läras tidigt.
  Jag har själv en av varje och vi har i alla tider haft hela klassen på deras kalas…
  Synd för Johanna som såg fram emot ett roligt kalas. Hoppas på bättre lycka nästa gång.

 5. Ingela says:

  Så tråkigt! Jag har själv tre söner och skulle blivit _väldigt_ upprörd om någon av dem betett sig illa på kalas. Vi har själva alltid haft blandade kalas, med två av barnens klasser har det fungerat otroligt bra men en av klasserna är en mardröm…

 6. Carina says:

  Vad fint ni ordnat med kalaset (synd att vissa inte uppförde sig) men verkligen jätte fint och bra tema!
  Den fina flaggspelet/banderollen i taket är det något ni köpt privat? Vart har du köpt den? Jätte fin!!
  Hoppas att Johanna kan minnas dem som uppskattade hennes fina kalas och inte ge dom andra någon uppmärksamhet. Bilderna är jätte fina!!!
  Kram kram

 7. elin says:

  Fantastisk discoantrekk på Johanna!
  Klem, Elin

  P.S.: Er enda mer glad at vi har en datter når jeg leser ditt innlegg…. 😉 D.S.

 8. Jonas says:

  Nästa gång måste vi ha mingelfotograf med 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *