Oh no… !

Allmänt

Dagens väder = R.e.g.n. 

Tjingeling mina fina bloggvänner!

O.M.G. vad det regnar.

Jag inbillade mig, för ett ögonblick, att det såg ut att spricka upp så jag hoppade i duschen och tog på mig solkräm men då jag kom ut så regnade det ännu mer (om nu det går?) och det är nästan mörkt ute så som läget är just nu så lutar det åt att det blir nagelfix på både händer & fötter idag och kanske en skön fotmassage ?

Blåser gör det också men glada är vi i alla fall och tur är väl det ! 😉

Hoppas att det är hos dig solen är idag så att du får njuta en härlig sommardag?!

Sköt om dig fina du !  🙂

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Oh no… !”

 1. Lena i Uppsala says:

  Härlig regnbild…, även om jag förstår att ni önskar sol i stället. Ni får mysa med varandra på annat sätt idag. Spela spel, pyssla, massage… Ni hittar nog på ngt bra, inreda nya hemmet kanske. Uppsala bjuder på mulet väder nu på morgonen och jag hoppas solen tränger bort skymmande moln.
  Ta vara på din dag och gör den magisk, så där som bara du kan.
  Kram
  Lena

 2. fru Svensson says:

  Håller med Lena,härliga regnbilder.
  Det kommer säkert spricka upp under dagen.
  Bra att utnyttja tiden till annat fix som ni sen slipper göra i solsken 😉
  Får kanske bli en Swensenrunda idag igen ,eller bio ??
  Många Kramar

 3. Mirva says:

  Men tänk på att Ni i alla fall har semester…! En annan jobbar även nästa vecka…!

 4. Karin says:

  Hej hej!

  Mysigt med regn ibland, härliga foton!

  Har tänkt att fråga dig om dina lockar som du får stylat hos frisör lite då och då. Kändes som att jag frågat dig men nu kommer jag inte ihåg om jag har gjort det eller ej…haha.. I alla fall, hur gör de så när de lockar det? För det håller så många dagar. Tänkte jag skulle testa hos frisör men vill gärna säga hur de gör på dig så att det håller lite 😉

  Ha en finfin dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *