OH NOOO….!

Dagens reminder: allt ordnar sig….

Morning sweeties!

Idag hoppas jag verkligen att du vaknat i mycket bättre form än mig! för jag tror kanske jag fått influensa? nåt är det i alla fall för jag har haft sååå ont i hela kroppen + varit tom för energi i flera dagar nu och igår kväll slocknade jag redan före kl.23 och jag kan inte ens minnas sist det hänt? (nattuggla som jag är).  Sen vaknade jag förkyld på morgon och är helt slut efter att ha promenerat t&r till skolan… shit alltså. Det är ju a.l.d.r.i.g. läge att bli sjuk. Ska ta och lägga mig och vila lite nu med hopp om att jag vaknar piggare sen!

Wish me luck!

Är rädd att det blir en dag under täcket…

Önskar dig en magisk dag!!!

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “OH NOOO….!”

 1. Carina says:

  Skickar en krya pådig kram så här från lite avstånd

 2. Cessan says:

  Tråkigt med alla virus och bacillusker som kommer när hösten nalkas…
  Här råder också sjukstuga… Tre sjuka barn.
  Ladda med C-vitaminer och vila!! Hoppas att du blir frisk snabbt igen!!
  Krya på dig kramar ❤ Cessan

  • gizmolina says:

   Oj, 3 sjuka barn? det låter värren än 1 sjuk mamma… så jag skickar dig massor med krya-på-kramar ! 🙂 och tackar och bockar för omtanken! Kram !

 3. Titti says:

  Hoppas du snart blir piggare…låter som något influensa-likt.
  Kram Titti-Umeå

  • gizmolina says:

   Ja, det gör verkligen det för jag har så ont i kroppen… uff, får verkligen hoppas att detta går över fort . Passar på att önska dig en fantastisk weekend ! Kram ! 🙂

 4. G says:

  Hei og tusen takk for en veldig veldig inspirerende blogg!
  Jeg skal ta med mine 2 gutter på 11 og 12 år på litt Sverige-shopping i høstferien. Jeg husker du en gang skrev om et badeland dere stoppet på vei til/fra Sverige, hvor var det? Kan du huske hva det heter?
  God Bedring, håper du blir fort frisk igjen!

 5. M says:

  Krya krya!

 6. Louise says:

  Å neeej, hoppas verkligen inte det är influensa. Försök lyssna på kroppen och VILA , så går det förhoppningsvis över snabbt. Krya på dig! kram Louise

  • gizmolina says:

   Tusen tack för krya-på !!! Tyvärr så känns det nog som att det är någon form av influensa… så jag håller tummarna för att jag snart dansar igen…! Och ja, jag borde absolut vila men det är ju inte lätt alla gånger….har så mycket jag borde göra…. puh… Önskar dig världens bästa fredag ! Kram ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *