OH NOOO…!

Allmänt

Dagens reminder.

Happy new week sweeties!

Vet ni vad som hände igår kväll? Min telefon dog… den blev heeelt svart och har inte fungerat sedan då. Snacka om k.r.i.s.e.! Så – när jag postat det här inlägget åker joggingskorna på också blir det en power walk ner till sjukhuset…. Hoppas, hoppas, hoppas att alla fina kalasbilder och semesterbilder går att rädda och att telefonen vaknar till liv igen  för alternativet vore så obeskrivligt trist…

Tänk – det var inte länge sen vi hade 1 telefon i hemmet som satt fast i väggen och som alla i familjen använde sig av.

Jag återkommer så fort jag är tillbaka på kontoret igen.

Håll tummarna för mig och min lilla telefon!

Nu kör vi måndag! 🙂

L.o.V.e.!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “OH NOOO…!”

 1. anna says:

  Åh, No no no mardröm. Hände det inte förra året också fast med datorn. Hände oss en gång på datorn att kalasbilderna från första kompiskalaset försvann. sOM tur fixade maken fram dom med något program. Hoppas det löser sig!! Annars får du vara glad att du hann posta lite om kalaset här på bloggen. Se vad bra att du bloggar, blogga mera 😉 Love it. Föresten så var kalasdukningen jättefin!!! Varifrån är flaskorna och var det svårt att få bort klistermärken sen? Kram kram

  • gizmolina says:

   Ja snacka om mardröm! så gissa om jag hoppade av lycka då killen i butiken lyckades trolla igång telefonen igen! 🙂 Puh..! Var liiiite orolig där ett tag kan jag lova… Men slutet gott, allting gott! och ! det var nog bra att få en reminder om att jag måste bli bättre på back-up… Annars är det ju precis som du skriver helt fantastiskt att jag har min blogg där bilder ligger lagrade 🙂

   Och tack snälla du för peppade feedback ang. bloggen och fina ord ang. kalaset! Flaskorna är egentligen blomstervaser och de hittade jag hos IKEA och klistermärkena, från Panduro Hobby, lossnade hur lätt som helst när jag diskade flaskorna.

   Önskar dig den bästa dagen! Kram!

 2. Mardröm deluxe! Hela ens liv finns liksom numera på mobilen, hur knasigt det än låter…Hoppas den kommer till liv snart!

  • gizmolina says:

   Mardröm är verkligen ordet! Jag var såååå rädd att jag förlorat alla bilder, filmer, telefonnr… etc. Hemska tanke! För precis som du skriver så finns ju hela ens liv i telefon… Men- allt gick som sagt fantastiskt BRA och inget gick förlorat. 🙂

   Happy tisdag! Kram!

 3. Kristine says:

  Godt det ordnet seg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *