Oj, oj, oj..

Allmänt

…så MYCKET barnkläder jag har som jag inte vet vad jag ska göra av? Några "guldkorn" tänker jag spara till den dagen då jag kanske får ett till barn, men jag kan omöjligt spara allt. Så – om DU är intresserad av att köpa kläder som min prinsessa vuxit ur så är du välkommen att mejla mig. 🙂 Det är främst bodys jag har från då hon var 1-6 månader, massa från "Petit Bateau" (världens bästa bodys!), också en hel del kläder så klart…  Storlekarna går från 1-12 månader så kom ihåg att skriva vilken storlek du är intresserad av om du mejlar mig. Jag kan omöjligt visa varje plagg så det får nog bli "ett suprice kitt" till ett avtalat pris 🙂 Nästan allt är så klart rosa & vitt, men det var väl ingen suprice direkt ?! 😉

Mejla till: gizmolinas@hotmail.com

Nu ska jag gå och hämta min sessa! 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Oj, oj, oj..”

 1. Lea says:

  Attans att man inte har en prinsessa.

 2. Sessan says:

  Attans att man har för stor sessa säger jag ;0)

 3. Jessica says:

  Vilken tur att jag har en sessa i lagom storlek 🙂 Jag har mailat!

 4. Hilde says:

  Ja, her må jeg si meg enig i Sessan….skulle hatt baby ja:)

 5. Princess Jessica says:

  Söta,
  Hade min sessa varit mindre hade jag köpt av dig direkt 🙂 Blir avis på den som shoppar det 😉
  Puss & kram 🙂

 6. Viktoria says:

  Attans att man inte har en prinsessa, säger även jag 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *