Oj, så gott!

Allmänt

168397-582

JIG shoppade dagens frukost på "United Bakeries" och kom då bl.a. hem med dessa helt underbart jätte GODA små "jordgubbs tårtor" i portions storlek 🙂 Helt galet goda var dom! 🙂

Sen är jag riktigt imponerad över förpackningen de var i. Underbar! 🙂 De förstått poängen med att kunden ska få med sig "en del av United Bakeries" då han/hon kommer hem…!

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Oj, så gott!”

 1. Camilla says:

  Mums, det var annat än mina torftiga rostade mackor i morse. Fast å andra sidan åt jag dem i sängen läsandes lite dagsfärska nyheter på datorn (läs: din blogg).
  Grrrr…hade bespetsat mig på att för första gången se något avsnitt av Sex in the City ikväll. Gav mig nyss iväg, glad i hågen, till Coop Forum för att inhandla en film….fanns inte ett endaste ynka avsnitt att inhandla! Så nu får jag väl jobba klart med det jag skulle, prognoser för kommande månader. Jag som tänkte slappa!
  Ha en skön kväll!
  Kram Camilla

 2. AnnaStina says:

  Hej Camilla!
  Så underbart att höra att vi fått vara med dig vid din frukost idag 🙂 Men så otroligt dumt att du inte fick tag i S.A.T.C dvd… 🙁 Du måste absolut söka vidare för de dvderna är ett “måste”! 😉 Jag har som sagt i princip slitit ut mina så det är snart dags att shoppa nya *skratt*. Jag kan garantera dig att det är bättre underhållning än prognoser 😉 Här har jag ÄNTLIGEN fått min sessa att somna. Det är lite smått slitsamt detta att hon ska ställa sig upp typ 120 ggr innan hon klarar att somna.. Så nu ska jag sätta mig och SOFTA.! När reser ni upp till Luleå? Önskar dig en mysig söndag kväll!
  Kram! 🙂

 3. Jessica says:

  Vännen,
  Vilken UNDERBAR förpackning !!
  Sån`t gör en glad & lycklig 🙂 !!
  Kramis 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *