Oj, vad tyst det blev..

Allmänt

… gick bort till sovrummet och checkade status och höll på att skratta ihjäl mig.. 🙂 🙂

På sängen ligger en sovande JIG och i barnsängen en sovande Johanna. Så här tidigt har hon inte somnat på LÄNGE. Hon har inte ens kommit till baby pluss ännu, har bara ätit välling.. Hmm… tror JIG ska få natta varje kväll fr.o.m. nu 😉 *skratt* Får se om jag ser JIG nåt mer i kväll, han var så trött att jag är rädd han somnat för natten 😉

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Oj, vad tyst det blev..”

  1. Mamma till två små pojkar says:

    Haha! =) Du skulle bara veta…vi kör med varannan vecka-metoden nu (jag nattar ena veckan, sambon andra osv) men varje gång vi kommer till hans vecka så ligger han och snarkar där med ungarna säkert till 01-02…och då har de lagt sig vid 21-tiden *s*

  2. AnnaStina says:

    Varannan vecka? Vilken LYX! du har! Här är det alltid jag som nattar men det går fint för jag tycker att det är så mysigt 🙂 Att JIG gjort det i kväll är högst ovanligt så därför extra komiskt att hon somnade lika snabbt som han 😉 Tror faktiskt att han också kommer sova till 1-2 om jag inte väcker honom *skratt* 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *