Oj, vilka stora planer jag hade…!

Allmänt

168397-1600
Min lilla busiga darling på väg ut på tur i bilen tidigare i em. Det är verkligen inte ofta vi är ute och åker bil så idag upptäckte vi att det är dags att shoppa ny bilbarnstol till Johanna för hon är ju stora tjejen nu.

Vår lördagskväll blev hur mysig som helst och det hoppas jag att din också blev?! 🙂

Vi mumsade taccos och tittade på "Babben & Co" som jag tycker är underhållande MEN! "heta stolen" inslaget är så pinsamt att jag håller på att dö varje gång… Lena Ph var en av gästerna och jag bara måste få till att se hennes och Orups show innan den slutar för det kan ju inte vara annat än fantastisk!

Min lilla darling på var ett STRÅLANDE humör hela kvällen lång och tyckte att det var så jätte kul att vara uppe att hon inte ville gå och sova förren närmare 21.30 vilket ju är rekord sent. Men hon sov sött i bilen till kl. 18 i kväll så allt har sin förklaring. Också är det ju lördag och då får alla vara uppe lite xtra länge. Även jag! 😉

Jag är alltså uppe nu, kl. 02.35 och jag har sovit bort absolut hela kvällen i soffan. Hur tokigt som helst! Och jag hade verkligen STORA planer i kväll….

Jag skulle:
1. svara på alla era FANTASTISKT TREVLIGA inlägg som gör mig otroligt GLAD! 🙂
2. skriva en massa kort.
3. skriva fortsättningen på "the story of my life".
4. fota & visa dagens shopping.
5. fota och lägga ut bilder på kläder jag lagt fram som jag tänker sälja.

Men kroppen tar sina egna beslut ibland och ikväll bestämde den sig tydligen för att jag behövde sova vilket nog var bra för jag har varit trött tjej idag.

Min "räddning" är att det kommer en härligt soft söndag imorgon då jag får massor med tid att göra allt som står på min "lista" så :  nya friska tag imorgon! 🙂

Nu ska jag hänga en tvättmaskin och plocka till här hemma så att det ser snyggt ut då vi möter morgondagen.

God natt lördag 27:e oktober, vi ses igen nästa år! 🙂

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Oj, vilka stora planer jag hade…!”

  1. Evelina says:

    Tänkte just komma med en moralkaka, men såg att du redan uppmärksammat det 😉 Babyskyddet är inte längre säkert när huvudet börjar sticka ut över kanten…och runt 9mån brukar de flesta ha växt ur det viktmässigt. Värt att tänka på 🙂
    Låter iaf som att ni har haft en helt underbar kväll! Många kramar till er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *