OJ, VILKEN START.

Allmänt

Jag fick bara tid att slänga på mig en tee under jackan på morgon och shit alltså, det var k.a.l.l.t. !

Morning darlings ! 

Oj, vilken start vi fick på den här torsdagen. Jag somnade sittande vid min mac i går, vaknade till, gick till sängen, ställde klockan på 06.30 eftersom jag har sååå mycket att göra men vad händer ? Jag vaknar kl. 08.08 !!! Heeelp !  Inte sedan J började skolan i augusti har vi försovit oss så galet mycket så ja, lite stress blev det kan jag lova för 08.30 ringer det in.   Vi kom 3 min försent (rätt bra jobbat om jag får säga det själv) men, matboxen fick jag inte tid till så den ska fixas nu och sen får jag ta en walk upp till skolan, igen… Det är föresten sista skoldagen idag före jullovet.

Kommer du i håg de här örhängena ? Med guld & silver stjärnor ? De är en bästsäljare i min butik och nu har jag fått in dem igen ! En perfekt veninne-julegave.  Pris: 289 nok.  Lägger upp dem i min webshop senare idag och de finns så klart i butiken i Vibesgate. 15.

Bäst jag kör på här så jag önskar dig en amazing torsdag !

Har föresten öppet butiken i Vibesgate från kl.12.

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “OJ, VILKEN START.”

 1. Du får inte vända så på dygnet A-S…ser det framför mig när ni stressar runt där hemma. Jag vaknar alltid ca. 5.00 även när jag som idag är ledig…är därför fruktansvärt trött & tråkig på kvällen. Ha en magisk dag…krams m

  • gizmolina says:

   Vaknar du 05 ? det är ju då jag brukar lägga mig…. Ja, jag behöver vända tillbaka dygnet. Det får bli ett mål för 2013 ! Njut din torsdag! Kram ! 🙂

 2. Maria Wallinder says:

  Åh, sådana måste jag köpa! Håller koll i shopen under dagen:-) Hoppas de inte tar slut i butiken innan du får upp dem i shopen..:-)
  Kram

  • gizmolina says:

   Jag ska lägga in dem i shopen nu, innan jag öppnar butiken så du kan simma lugnt… ! 🙂 Happy shopping ! Kram !

 3. Lena i Uppsala says:

  Åh, där är de ju! Precis sådana som jag önskar. De lägger jag till på min lista. Önskar en fantastisk dag, vinterkram Lena

 4. Anneli says:

  Hej!
  Du är fantastisk! Som roddar allt själv för det mesta. Jag undrar hur du gör för att få till näringsriktiga “matboxar” varje dag till J? Önska dig en riktig lugn jul!

  Mvh Anneli
  God Jul!

 5. Julie says:

  Så kjedelig å forsove seg, virkelig en pangstart på dagen. Kanskje en idé å gi Johanna sin egen vekkeklokke, på den måten har du en «backup». Ønsker deg en riktig god jul, alltid mye inspirasjon å finne hos deg.

 6. sidsel says:

  God kveld:-)

  Er du helt tomme for suzanna g stjerneøredobber? får du inn igjen?

  sidsel

 7. Mirva says:

  Kolla in Sarah Jessica Parker i morgonrusningen! 🙂

  http://www.femme.se/annablom/files/2012/12/IMG_0336.jpg

 8. Miss West says:

  Åååhh de där örhängena är ju bara såå fina!

  Önskar dig en underbar fredag!

  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *