Olika stil från olika land…

Allmänt

Olika stil från olika land...

Tänk! vad kläderna gör mycket med oss… Hon är 3 år yngre än mig men hennes stil gör att hon ser mycket äldre ut… 

Jag tycker det är jätte intressant hur vår kläder påverkar vårt intryck av andra människor och påverkar oss själva. För en dag med "fel kläder" på kroppen kan verkligen förstöra humöret.. Det har hänt att jag gått hem från jobb och bytt kläder en dålig dag… och vips! så blev dagen lite bättre ;-).
 
Kläderna säger så mycket om oss.. Jag Ä L S K A R  kläder!! och fascineras (hur stavas det egentligen?) av kläder…! Det är därför jag har min egen butik! 😉

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Olika stil från olika land…”

  1. avdashkova says:

    tycker inte att hon ser äldre ut. hon har fin hy och det ser man direkt. hon ser faktiskt yngre ut än dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *