Olikt mig!

Allmänt

Phuket kl. 00.45, natt mot söndag.

Inte nog med att jag inte kom på vår hemadress häromdagen (gatunumret? det stod helt stilla..), jag har dessutom MISSAT det danska kungliga bröllopet ! Och det mina vänner är OLIKT mig för jag bara älskar allt dom har med prinsar & prinsessor att göra.!

Kombinationen av det jag glömt och missat är ett tecken på att jag kanske varit utomlands lite för länge nu? 😉


Ovanligt urringat…men bara snyggt!

Jag måste säga att jag tycker att den nya prinsessan är helt extremt lik Mary, det är nästan så man kan ta fel på en del bilder. Lika vackra båda två! Och sen var ju henne bröllopsklänning hur vacker som helst ! (och ovanligt urringad för att vara en kunglighet…).


Jag älskar vidden på klänningen! "prinsessigt"! Jag kan faktiskt tänka mig en likadan! 🙂

Och på tal om kungligheter så har jag funderat på en sak en stund nu…..

Kronprinsessan Viktoria var ensam på en väns bröllop för några månader sedan… och då tänkte jag direkt: kan det vara slut med Daniel? för det var en gemensam vän till dem som gifte sig och hon svarade så märkligt på frågor om varför han inte var med? inte några naturliga svar som "han är på businessresa" eller "han är sjuk"…. Men så slog jag bort tanken…

Men ! nu läser jag att hon var ensam även på det danska kungliga bröllopet…. hmm… Jag vet inte? är det bara jag? eller anar vi ugglor i mossen?

Nej, NU ska här sovas och det ska bli helt underbart!

Sweet dreams! ♥

P.S jag vet att Daniel ej är med i officiella sammanhang, men nog borde han väl ha varit med i smyg i Danmark? Jag tycker att det är märkligt att de väntar såååå länge med förlovning etc. I Norge har det gått till så att så fort något av kungabarnen hittat kärleken så har det bums! arrangerats en presskonferens och vips! så har det varit bröllop.

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Olikt mig!”

 1. Starmama says:

  Tror inte alls att det är slut mellan Victoria & Daniel eftersom det ryktas om bröllop nu! Dessutom har kungen begärt 30 miljoner extra i apanage och det är precis vad det brölloppet skulle att kosta arrangera (enl tidningar).

  Jag har sett flera bilder på den nya prinsessan och tycker inte alls att hon är lik danska Mary. Mary är ju supervacker!

 2. Hon är jättevacker! När Mary och Frederik gifte sig bodde jag i Skåne och fick in danska tv-kanaler. Jag blev nästan beroende av deras bröllop. 🙂

 3. Titti says:

  >Hon kanske inte vill gifta sig över huvud taget? Vem vet, eller så har inte Daniel friat än. Men jag tror inte att han hur som helst skulle få vara med ens i smyg i ett så officiellt sammanhang!

 4. Evelina says:

  Daniel var med Victoria på Kronprins Fredriks 40-års dag igår; http://www.bt.dk/article/20080531/royalt/80531038

  Första officiella tillställningen han någonsin visat sig på. Det står definitivt ett svenskt, kungligt bröllop på agendan 😀

 5. Sandra says:

  Håller med om att klänningen är helt fantastisk !! Vore jag inte redan gift så skulle jag vilja ha något liknande.

 6. Sandra says:

  Håller med om att klänningen är helt fantastisk !! Vore jag inte redan gift så skulle jag vilja ha något liknande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *