Om 14 dagar….

Allmänt

168397-2013
… checkar vi in på ett sånt här rum på "Evason Phuket & Six Senses Spa"  i Phuket! 🙂

image2014
… och då badar jag i den här poolen! 🙂

Bäst jag tar tar i några av alla saker som ska göras före vi reser nu för min "att göra lista" är hyfsat lång 😉 Så – jag tror faktiskt – kors i taket! – att jag säger TACK för idag redan nu. Jag vet, det är ju extremt tidigt för att vara mig.. men jag har några söta rosa inbjudningskort att fixa….

Så – God natt alla härliga läsare! Vi "ses" igen imorgon! 🙂

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “Om 14 dagar….”

 1. Hej där!Åååh så härligt Anna-Stina!Ang. Thailand och dina frågor. Vi har nu fått ledigt från våra respektive jobb och åker den 20 mars nästa år. Ska bli sååå skönt! Längtar! Förmodligen åker vi till Phuket kring den 24-25 mars, vet inte säkert. Vi ska ju “luffa” runt lite har vi ju tänkt. Vi får utbyta shoppingtips om vi ses! *kram kram*

 2. Linn M says:

  ååh så härliga bilder. Ni kommer få det kanon där nere. Jag och min sambo har förresten också en resa till Thailand inbokad i mars, läängtar så. Godnatt

 3. Fridah says:

  WOWWWWW. JAG ÄR GALET AVIIIS! Nattinatti! 😀

 4. Tiina says:

  hur länge ska ni vara borta? vi åker den 23 dec.

 5. Shit vilka fina bilder!!!!

 6. Mi says:

  Det låter helt underbart! Själv sitter man och råpluggar anatomi (med tenta imorgon) och bara drömmer om utlandsresorna. Men å andra sidan pluggar jag till mitt drömyrke! 🙂 Hoppas att ni får en underbar resa! 🙂

 7. Zandra says:

  Gud så härligt! Förstår att du längtar dit och att de finns en del som ska hinnas med innan ni reser 😉 har en kompis som är där nere nu o när man ser deras bilder kan man ju inte annat bli än avvis 😉 Ha en härlig Torsdag, snart helg igen ;-)Kram Zandra

 8. H-S says:

  Härligt. Hur länge är ni borta?

 9. Angel says:

  Gud så fint man blir ju riktigt avis,NJUT

 10. Linda says:

  åh, det där hotellet bodde mina bästa kompisar på några nätter sist de var i Thailand. de var jättenöjda och fotade massor med fina bilder på härliga poolen och det fina hotellet.
  har du börjat packa än?:D

 11. Stina says:

  Inte ett dugg avundsjuk är man här borta i ett regngrått stockholm… Nä skämt o sido, hoppas ni får en toppenvistelse i thailand! kram

 12. Charlotte says:

  Hej! Var i Phuket ligger det hoteller? Jag åker själv dit med min mamma och pappa för att fira jul och nyår. Jag såg bilderna på er nya bostad i Thai. WOW säger jag bara. Ni kommer få det såå underbart!

 13. AnnaStina says:

  TAAAACK så jätte mycket för alla era trevliga kommentarer! You make me happy!! 🙂 Vi reser den 13:e december och stannar 3-6 månader, vi kommer att ta en dag i taget..! Evason bor vi på en stund i starten medan vi inreder vår lägenhet, sen flyttar vi dit 🙂 Hotellet ligger nära Chalong Bay. Skriv “Evason Phuket” på Google så hittar du hemsidan med karta etc. Kram på er alla! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *