OMMÖBLERING & FÖRÄLDRAMÖTE…!

Allmänt

Glad fettisdag mina kära bloggvänner! 

Ja, idag är det semlor i fokus för de som tycker att de är goda. Själv gillar jag inte semlor, eller jag gillar inte mandelmassan i mitten så de tillfällen då jag blir bjuden på semla så äter jag locket…  Kommer du att äta semla idag?

Jag vaknade med ett extra stort smil på morgon efter gårdagens föräldramöte! Åh det är en lycka att få så fantastisk feedback och jag är världens stoltaste mamma! Sen tycker jag att det är så otroligt värdefullt att bygga relationer till lärarna som våra barn tillbringar 5 dagar i veckan tillsammans med och nu var alla inte på plats igår men jag fick i alla fall hälsa på en ny, de andra som jag träffade igår de har jag även träffat tidigare.  Det är 9 paralleller i 2:a klass på gymnasiet på J´s skola så jag förundrades över hur få föräldrar vi var som var där i relation till hur många elever det är. Hur tänker du kring föräldramöten? Brukar du gå?  Och kära du, såg du QX Galan igår kväll? Alltså WOW! den galan är den enda riktiga galan om du frågar mig med maxad glitter och glamour och alla kändisar är på plats. Jag älskar det!  och ger gårdagens gala: G G G G G G.  Tror du kan se galan på TV4 play om du missade.

 

Jag möblerade om på J´s rum häromdagen och vi är inte helt klara här inne ännu, it´s a work in progress, men Gizella verkar väldigt nöjd så so far so good. 

Sängen + sängborden + matta kommer från IKEA, sängkläderna från Mille Notti, överkastet + lamporna + de vita dekorkuddarna från Home & Cottage, de blå dekor kuddarna + fake hortensia från Pottery Barn (shoppade i L.A.) Tofflorna vid sängen kommer från The White Company.

 

Önskar dig en amazing dag fylld av lyckliga stunder!

Och vad du än står i just nu så kom i håg: You got this!!!

P.S om du söker inspiration inför morgondagens Alla Hjärtans Dag / Valentine så är ett tips att söka i mitt bloggarkiv! Skriv Alla Hjärtans Dag som sökord så kommer alla inlägg från tidigare år upp. 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

42
Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “OMMÖBLERING & FÖRÄLDRAMÖTE…!”

  1. Tina says:

    Jag har varit på varenda föräldramöte, utvecklingssamtal, klassmamma osv osv i alla år. Så fyller barnen 18 och man får inte vara med mer. Kunde inte ens komma in i appen och frånvaroanmäla för ett läkarbesök. Så snopet. Jag tycker det är så viktigt med en bra skolgång, det är en skyddsfaktor. Så jag gör allt för att hjälpa till.

  2. Petra says:

    Så fint du möblerat i J ,s rum QX-galan var superduperbra så underhållande och glatt ang föräldrarmöten har man gått på en del genom åren nu har jag en som går ettan på gymnasiet och där var det ändå mkt föräldrar men jag tycker inte det är jättekul om jag ska vara ärlig och det mesta får man reda på dagligen ändå genom schoolsoft.
    kram o fin alla hjärtans dag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *