ON MY WAY OUT…!

Allmänt

Bild 2015-02-12 kl. 16.35

Webcam kl.16.45. Oh yes, trädet är kvar… men vi får väl se hur länge…

Vet ni vad jag precis gjorde? Jag ringde JIG och sa att jag räknar med att han hämtat J på dansen och att de väl snart är hemma? (dansen slutar kl.15.50 och då jag ringde var den typ 16.20) Gissa om han blev s.t.r.e.s.s.a.d.! Ha, ha.  Sånna samtal är vardagshumor på hög nivå i vår lilla familj.  Och just idag så var det faktiskt lite oklart vem som skulle hämta henne så ja, stressad blev han. 😉  Och vet ni vad jag ska göra nu? 1. rulla håret, 2. ta en snabb dusch, 3. hoppa i skinnbyxorna + en paljett-topp, 4. checka J´s läxor, 5. äta middag (den är i ugnen) med darlingen, 6. piffa till sminket och 7. säga Hej! till JIG i dörren och gå iväg på en girls-night-out! Eller ja, det blir kanske mer girls evening, men oavsett, jag ska möta upp ett gäng mamas och vi ska skåla i bubbles och äta gott. Åh så trevligt det ska bli!

Lovar att knipsa lite pics av både min outfit och kvällen så see you later darlings! 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “ON MY WAY OUT…!”

 1. Titti says:

  Hoppas du får en toppenkväll.
  Kram Titti-Umeå

  • gizmolina says:

   Tusen tack Titti! 🙂 Länge sen jag hade en sån tjejkväll… och ja, den var toppen men det blev liiiite väl mycket bubbles… 😉

   Önskar dig en underbar weekend! Kram!

 2. Kristine says:

  Håper kvelden var SUPER 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen tack Kristine! 🙂 Den var super! men ja, det blev liiiite väl mycket bubbels , märker att jag inte tål lika mycket längre… 😉

   Happy weekend!!! Klem!

 3. Nina says:

  Jag hoppas att du hade en riktigt trevlig kväll, ska bli kul och få höra mer vad ni gjorde =) Du har väl inte huvudvärk idag hihi 😉
  Ha en jätte bra fredag! Kram

  • gizmolina says:

   Ja, kvällen var hur trevlig som helst! 🙂 Men huvudvärk? nejdå, vi snackar s.p.r.ä.n.g. huvudvärk! 😉 Hjälp… jag tog t.o.m. 2 paracet, det händer aaaaldrig! Så ja, det känns underbart med en ny fräsch dag idag!

   Önskar dig en amazing weekend! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *