One crazy place…!

Patong,Banglaroad, idag runt kl.18.40. Ser ni vad Johanna tittar på? de går runt med stora äckliga ödlor och tar betalt för att du ska få ta bild med dem.

Phuket natt mot torsdag.

Trevlig kväll mina fina bloggvänner!

Jag har saknat er! och förlåt min frånvaro…både igår och ikväll då jag planerat att blogga så har jag somnat…zzz…  Vi har haft några regniga dagar här nere i paradiset så vi har fått fylla tiden med annat än strandhäng, som tex shopping, nagelfix och en sväng till Phuket Akvarium.  Också har jag fixat lite med inredningen här hemma, har bl.a. köpt en ny lampa och massor av vackra orkidés.  Men mer om det i kommande inlägg. Idag gick vår tur till Patong och det är verkligen one crazy place ! 3 timmar där räcker, sen åkte vi raka vägen hem till lugna Chalong igen 😉

Klart hjärtat skulle ha ett rosablinkande hårdiadem! 😉

Johanna sa “No, no!” säkert 100 gånger då vi gick mot Jungceylon. Försäljarna var som iglar på oss…och J har lärt sig hur man får bort dem…

Bäst att jag försöker komma mig i säng nu så jag önskar dig en mysig kväll! 🙂 och jag kan säga att 3 dagar med regn räcker så hoppas, hoppas, hoppas att vi ser sooolen imorgon! 😉 här kan du föresten se hur det sett ut hos oss idag, regnet fullkomligt v.r.ä.k.t.e. ner…

KrAmAr!

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “One crazy place…!”

 1. Cessan says:

  Låter som en mysig dag trots regnet!
  Så söt Johanna är i sitt blinkande diadem
  Ett sånt skulle man ha i stället för reflex i kvällarnas höstmörker när man är ute o promenerar  hihi.
  Ha en fortsatt härlig kväll!

 2. Cessan-
  Ha ha 🙂 vilken strålande idé att använda diademet som reflex! tänk så festligt det skulle se ut… ! Kram! 🙂

 3. Ditte says:

  Patong är ju bara för trist.Hur charmlöst som helst. Men förstår att ni måste göra något….Men nästan allt är ju bättre…
  Hoppas på att solen snart är tillbaka och ni får njuta av era sista dagar här nere fär den här gången.
  Kul med J:s diadem som reflex.

 4. Ulrika says:

  Vad jag har väntat på ditt bloginlägg:)
  Alltid kul att läsa vad du gör i Thailand. Jag såg dig på sunwing Bangtao i januari 2010, men jag gick inte fram för att hälsa, ville inte tränga mig på. Vi hade våra döttrar på Mini Land och showen på kvällen. Längtar tills nästa rapportering från Thailand 🙂

 5. Maria says:

  Fin maxidress! Är det ngt som kommer i din shop el är den fr ngn äldre kollektion?
  kram

 6. Hestia says:

  Blinkende diadem er absolutt mye søtere enn reflexvest. Håper solen snart er ferdig med å vaske seg i Thailand ;o)
  Ha en nydelig natt.

  -klem-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *