ONSDAG = LILL-LÖRDAG.

Allmänt

Pepp, pepp, pepp!

Gooodmorning sweeties!

 Så, det är onsdag i dag. Lill-lördag. Vi är mitt i veckan. Snart helg igjen och, för oss betyder det Vinterferie (eller sportlov som man kallar det i Sverige).  Vår plan var som sagt Thailand men, vi avbokade i sista stund och ska istället resa till Sverige. En kombo av Stockholm & Luleå, besök hos vänner & familj. Det kommer att bli SÅ mysigt. Saknar min familj (och mina fantastiska vänner) nu. Det är bra precis 6 månader sedan vi sågs och riktigt så länge brukar det inte gå mellan gångerna. Så som sagt – detta ser vi verkligen fram emot!

Det här var min profilbild på bloggen helt i starten. Den är från 30 maj 2008. Vi hade vår 6-månaders paus i vårt nya hem i Phuket. Johanna ligger i vagnen jag drar och sover och vi är nere på Nai Harn Beach. Det var en fin period att bo där nere så länge i mammaledigheten och något jag verkligen kan rekommendera er som går i liknande tankar. Thailand är ett perfekt ställe att vara med små barn. Vi reste dit 1:a gången med Johanna då hon var 9 månader och då vi “flyttade” dit var hon 16 månader.

Nu peppar vi oss och jobbar på girls! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “ONSDAG = LILL-LÖRDAG.”

 1. Mary says:

  Hoppas du känner dig piggare idag, finns väl inget som är bättre när man känner sig på banan igen efter en lång sjukperiod =)Kramar

  • gizmolina says:

   Tack för omtanken Mary! 🙂 Ja, som TUR är så mår jag bättre!

   Önskar dig en strååålande onsdag! Härligt med sol i dag! Kram!

 2. Nilla says:

  Du ska bara veta hur mycket din blogg betyder för mig. Även om du har perioder som inte alltid är uppåt, så ger du oss som läser bloggen massor av energi. Blev så glad när du skrev att även du semestrat själv i Thailand. Det kommer bli min största prövning, att åka dit för 5:e gången men nu utan min kärlek (han lämnade mig för en annan efter mååånga år) men jag ska fixa det, för jag älskar Thailand så otroligt mycket, och jag bara måste dit igen. Tänk om du är där samtidigt, då skulle jag bli glad. Ska bo i Kata, och ser fram emot ditt favoställe Re´kata (eller hur det stavas) Ska njuta och hitta mig själv, känner mig på något konstigt sätt rätt trygg i Phuket. Hoppas solen lyser på dig igen, du är så värd det. Stor kram till dig!!! <3

  • gizmolina says:

   Men åhhhh så fantastisk feedback att få. Tusen 1000 T.A.C.K. Nilla! 🙂 Och jag blir SÅ glad då jag läser att det är jag som peppat dig att resa ensam till Thailand. Jag har som sagt varit där ensam ett par gånger och vet du, man lär oftast känna mer folk då man reser ensam för då tvingas man att ta kontakt OM man söker sällskap. Och så BRA att du väljer att bo i Kata! Där bodde jag också de gångerna! Re Kà Ta är fantastiskt (fanns inte på den tiden, men Boathouse fanns…) och jag känner mig också trygg i Phuket. Alla är så snälla och omtänksamma. Vet inte om vi är där samtidigt eftersom jag inte vet när du reser?

   Sen är jag ledsen över att du blev lämnad av din kärlek… så jag skickar dig massor med varma kramar! Thailand kommer absolut att göra dig gott !!! P.r.o.m.i.s.e. !

   Önskar dig en fin kväll och en underbar fortsättning på veckan. Kram!

 3. Nilla says:

  Tack finaste du mitt <3 Jag ska allt klara mig, brukar inte ha svårt att träffa nya människor. Men OM du är där samtidigt, så vill jag så gärna ses, eller om någon som läser din blogg vill träffa mig kanske 🙂 Jag kommer till kata den 7 november och stannar 2 veckor. Stor varm kram!!!

  • gizmolina says:

   Tyvärr har vi ingen resa bokad i november, men – vi har bokat sommar + till jul – men! jag lever på hoppet om att jag ska få till en vecka, ensam, i Phuket innan året är slut. Vet bara inte alls när det blir just nu. Ovasett – ge mig besked när du reser så kan jag blogga att du är där och se om någon fler bloggläsare är i Kata då! Kram! 🙂

 4. Nilla says:

  Halloj du finaste Gizmolina!!! Jag lovar att höra av mig när det är dags att åka, det är långt kvar men som jag längtar. Har så många tips från dig så det ska nog inte gå nån nöd på mig. Måste till Bangtao och så stället som jag inte minns namnet på, men det ligger på Surin beach. Hoppas du får en härlig torsdag, själv vaknade jag med värsta förkylningen, inte kul. Stor varm kram till dig <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *