Onsdag = lill-lördag !

Allmänt


Dagens tänkvärda.

Hej mina fina bloggvänner!

Idag har jag en riktigt härlig dag som startade med sovmorgon, Johanna väckte mig med ett leende kl.09 och sa: mamma! titta! det är ljust! också pekade hon mot fönstret 🙂  sen, på väg hem från dagis, var jag och solade mig, det var evigheter sedan sist och var därför ekstra skönt för nu saknar jag lite färg på näsan. Var innom H&M på väg hem och köpte en söt klänning/kjole till Johanna som ni ska få se senare så jag kom precis hem och nu väntar dusch + lunch. L o v e l y ! 🙂


Jag ska fortsätta att visa bilder från modemässan i Cph senare idag. Här i Oslo pågår ju Oslo Fashion Week nu men den är inte lika intressant som Cph för min del så jag kommer att prioritera happenings imorgon + fredag.  Armbandet som det står “My fashion week” på är entré-biljetten till Øxnehallen så det satt på fre+lö

Önskar dig den BÄSTA dagen !  🙂 

KrAmAr! ♥

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Onsdag = lill-lördag !”

  1. Josefine says:

    Någon tokig H&Mpresskod är på din sida så du vet 🙂

    TACK vännen så glad jag blir! DETSAMMA! Du vet ju hur det är med sjukt barn… Men men snart vänder det – det måste bara göra det 🙂 Ja Pannkaksrunch borde väl bli denna helg eftersom du var borta 🙂 Nu går veckan åt att vara hemma här så vi kan ju se? STOR PUSS & KRAM!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *