Onsdag = lilla lördag!

Allmänt

168397-460
Jag tror inte Paris Hilton såg lika glad ut då hon "skakade galler" 😉 (stackars rika flicka…) Men mitt hjärta hon ser alltid lika glad ut då hon tittar fram bakom sitt "galler" .-) Bilden är från igår då hon var nyvaken efter att ha sovit sin förmiddags lur.

Idag vaknade hon 7.30, fick mat, la sig mot mig i stora sängen och somnade genast om till kl. 09.30! 🙂 Hur SKÖNT som helst!! 🙂 Min teori: somnar hon 19.30. vaknar hon 7.30, somnar hon 21.30 – vaknar hon 9.30 😉 Hon är som "skalman" i Bamse med sov & mat tider 😉  (jag skulle behöva hans mat-klocka så jag åt på fasta tider, slarvar för mycket..)

Nu ligger en pigg sessa och tittar på gamla foton igen och jag ska ta och hoppa i duschen. På dagens agenda står lunch med Kjersti och mys….

Nu ska jag försöka få kontroll på vad det är för väder idag? Egentligen hade Paris Hilton det nog bättre än oss för hon såg säkert ut på dagarna genom nåt fönster, här ser vi absolut ingenting där jag nu sitter i stuen.. Vi ska därför boka Luleå resan idag (ska i bröllopet 7 juli)  och försöka kombinera den med dagar i Stockholm.

Man brukar ju säga att onsdag är lilla lördag så – jag önskar dig en festlig dag! 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Onsdag = lilla lördag!”

  1. Anonymous says:

    jag tycker du också verkar vara en rik flcka 🙂

  2. AnnaStina says:

    Jag är rik på vänner & upplevelser ! 🙂

  3. josefine says:

    haha jag tänkte skriva att du var rik på kärlek =) Puss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *