Onsdag morgon.

Allmänt

168397-521
Här leker mitt hjärta med söta prins Vincent igår på palt lunchen. 🙂
(tyvärr super röda ögon… måste fixa någon inställning på min kamera för så har det inte varit förut..)

Sessan sov sååå sött & mysigt vid min sida i stora sängen fram till vid 5.30 på morgon då hon ville ha ny blöja och mat. Sen somnade vi om och sov till vid 7. Då gav jag henne mer mat, sen la jag henne efter en stund i hennes egen säng med HOPP om att hon skulle somna om lite till för jag var sååå trött.

Och till min STORA lycka gjorde hon det och vi sov till kl. 10.30 !!!!! 🙂 LYX LYX LYX!!! och helt enormt skönt! 🙂 Så – nu är vi helt nyvakna och har precis stigit upp så nu ska jag göra morgon med sessan och sedan shoppa i duschen så att vi kan ta tag i dagen.

Tyvärr är vädret lika dåligt idag så nu är planen att vi flyger till Stockholm på fredag förmiddag för då går det ett flyg som passar oss bäst både i tid & pris (SAS höjer verkligen priserna när de vet att "alla" ska resa på semester). Sen ser det faktiskt ut som att jag har hittat en resa till Mallorca också, ska gå in på en resebyrå här i stan och checka detaljerna idag 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Onsdag morgon.”

  1. grombaben says:

    Så deilig at dere fikk sove helt til 10.30. Fantastisk da:) Jeg reiser til Gøteborg&Malmø og områdene rundt der neste uke. I ny bil:) Skal bli deilig, håper på soool! =) Ha en fin dag, og jeg krysser virkelig fingre for Mallorcatur på dere!

  2. AnnaStina says:

    Ja, det var väldigt skönt med sovmorgon! 🙂 Det låter ju super trevligt med Sverige ferie! 🙂 Och ny bil!? Vad har du shoppat för bil undrar jag nyfiket? Jag önskar dig en underbar dag och en riktigt KUL ferie! 🙂
    Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *