ONSDAGS OUTFIT + PUSS.

Allmänt

Jacka från Høstbarn, puffar Accessorize och vet ni, vi shoppade likadana höstskor som hon hade förra året i år igen. Tycker att de är så fina också är det inte så lätt att hitta skor med smalt skaft, många skor ser nämligen ut som båtar på hjärtat.

Ibland är det lättare sagt än gjort att fånga min lilla prinsessa på bild, hon vill bara dumma sig, men jag lyckades i alla fall få med henne på ett par bilder i farten på väg hem från skolan i eftermiddag.  Tycker att hon är så söt i sina nya örpuffar. Och nu är hon på kalas i svarta paljettbyxor (som även de kommer från Høstbarn) + f.i.n. blus från How to Kiss a Frog + svarta lackskor men jag fick i.n.t.e. knipsa någon bild på det.  Hon är en bestämd rackare den där Johanna… ! 😉

En onsdagspuss lurade jag till mig men J hon skulle så klart bjuda på en grimas… Och du, check mina vipper / ögonfransar! Jag har ingen mascara på mig så att göra vippe-extentions hos Pille Joosep är ett tips!  faktiskt det bästa jag gjort. 

Nu när jag är home alone så ska jag passa på att få gjort en del här hemma. Helgen närmar sig ju så dags att göra lite helgfint. Och ! jag ska sätta nya krispiga tulpaner i vatten + slänga ihop en fruktsallad. Onsdagslyx på sitt bästa! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “ONSDAGS OUTFIT + PUSS.”

 1. Siv says:

  Som vanlig herlig å lese her inne hos deg 🙂

  Masse herlig energi 🙂

  Ønsker deg en god onsdagskveld!

  Hilsen Siv

 2. Marie says:

  Så nydelige bilder av Johanna. Har en datter på 7 år, som jeg leter etter fine støvletter til. Hvor har du kjøpt de fine Johanna har på seg?
  Takknemlig for svar.
  Ha en fin dag. hilsen Marie

  • gizmolina says:

   T.a.c.k. ! 🙂 Jag har köpt skorna på Grensen Skotøymagasin nere på Eger i city. Kryssar fingrarna för att du får tag i ett par för det är verkligen super fina ! (vi shoppade dem förra helgen). Önskar dig en underbar weekend ! Klem !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *