Goooodmorgon!

Allmänt

Gooodmorgon mina fina vänner!

Solen strååålar över Oslo idag och det känns som att vi, tack vare en super trevlig kväll med vänner igår, är tillbaka i normal tid för vi sov som prinsessor fram till ca kl.08. H.ä.r.l.i.g.t. ! 🙂

Här hos oss pågår just nu jakt på saker Johanna inte hittar i flyttkaoset så jag återkommer snart, ska bara hitta en rosa fjäderpenna först. Wish us luck ! 😉 Uppdatering: chansar på att den ligger kvar i bilen så jakten är avslutad ( 2 flyttkartonger till tömda) och lugnet har lagt sig. Lovely !

Såg du föresten på firandet av Kronprinsessan Victoria igår? Jag upptäckte att det var kl. 22 så fick bara med mig sista 30 min men alltså shit vad B.R.A. artister de samlat ihop i år !  Min kusin Stefan är ju bara grym på trummor med Loreen !  och Danny har väl aldrig varit snyggare?  Har en feeling av att amazing kommer att spelas på många bröllop framöver…

Igår kväll fick vi besök av ett par fantastiska vänner från Stockholm som verkligen lyste upp vår jet-lag dag!  Gud så trevligt vi hade !!!

Vi uppdaterade oss på allt som hänt sen sist och skrattade så mycket att jag ler bara jag tänker på det. Fina vänner är en fantastisk skatt.

Det var 1:a gången vi hade gäster ute på vår terrass så det blev v ä l d i g t improviserat med möbleringen för det blev ingen utemöbelshopping igår så – köksbordet flyttades ut … men det spelade verkligen ingen roll. Kvällen var ändå den bästa !  

Idag ska vi packa upp, möta upp våra vänner och njuta det vackra vädret . Det bästa med att komma hem efter resa på en lördag är att man har hela helgen att fixa hemma innan vardagen knackar på dörren.

Önskar dig en avkopplande & s.k.ö.n. söndag ! och jag hoppas att solen skiner på dig idag!  🙂

LoVe you!

Kategori: Allmänt | 15 Comments

15 responses to “Goooodmorgon!”

 1. Mimmi says:

  Hoppas att ni hittar det ni söker i
  flyttkaoset 🙂
  Önskar er en underbar söndag !!
  KRAMAR

 2. Åh, jag hatar verkligen att flytta. Brukar packa upp allt på ett par dagar för jag hatar att bo i kartonger och inte hitta nåt!

  • gizmolina says:

   Jag hade också packat upp allt om det inte vore för att vi reste till Thailand så fort som vi ställt in sista kartongen … 😉 Så – de närmaste dagarna är det prosjekt packa upp som gäller ! Kram !

 3. casaofmia says:

  Vilken underbar terass, kram

 4. maria says:

  Så skönt att ni är på plats i eran underbara lägenhet igen!! Nej att flyga m. turbulens är inte min grej heller, jag lugnar mig med rosevin å det funkar….ibland. Nu är jag så spänd på att få se bilder från nya lägenheten, den verkar vara magisk!!! Tack för att du sprider livsglädje & rosa fluff…krams m

 5. Reidun says:

  Så flott terrasse dere har..tenker den vil bli flittigt brukt framover…ønsker deg en flott søndag!!

  • gizmolina says:

   Ja, jag kommer att “bo” där ute hela sommaren 🙂 Önskar dig också en riktigt härlig söndag ! Klem!

 6. Girle says:

  Välkomna hem! Vilka härliga bilden, särskillt på den när du o din väninna skrattar. Kärlek!

 7. Rita;) says:

  Velkommen hjem;)
  Tipper det skal bli godt å pakke ut og “bo seg til” i den nye boligen! Håper på bilder etterhvert;)))
  Si meg, linket du en gang for lenge siden til noen som lager fine invitasjoner??? Mener å huske det…
  Nyt dagen;)
  Klem;)

 8. Ingrid says:

  Jeg må bare spørre om en ting:
  Hvor i Oslo fikser du neglene dine? Synes alltid de ser så fine ut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *