Oops… nåt blev fel…

Allmänt

Det blev något knas med min blogg igår, trodde inte att mitt inlägg blev publiserat? men så blev det visst det hur många gånger som helst…? Måste varit nåt fel på tekniken…

Natten i natt var nästan lika bra som natten igår… Johanna somnade ca 21 och sov fram till 01, sen vaknade hon redan 02 igen, sov sen till 4.30 och sen vaknade hon – som alltid prick kl. 08. Det känns så otroligt jätte LYXIGT att hon börjat sova så bra!!!!! 🙂 Det gör att jag börjar få tillbaka lite energi efter 1/2 år av liiiiite sömn…

Bara det att hon somnar kl. 21 är så fantastiskt HÄRLIGT att jag nästan inte tror att det är sant?! Det gör att jag ju faktiskt får gjort nåt! Det har jag ALDRIG hänt tidigare i mitt baby liv.!  Plötsligt är jag helt a´jour med jobb och jag har nästan fått in ALLA bilder jag tagit sedan sessan föddes i fotoalbum. Jag riktigt njuuuter av att sitta uppe och mysa för mig själv från 21 till ca 24 då jag lägger mig…. LYX, LYX, LYX!!!! 🙂 med så mycket egen tid!!!! 🙂 Hoppas det fortsätter så här!

Idag har vi inte så mycket planer… Sessan sover "förmiddag" – det är också en NY lyxig sak! detta att hon har börjat sova inne hemma mitt på dagen, det ger mig också TID! 🙂 (lyx, lyx, lyx!!). Så – nu sover hon gott och kl. 11 kommer städerskan och sen blir det som vanligt en tur ut. Vi brukar gå en 2-3 timmar, sessan sover alltid och jag lyssnar på radio i telefon 🙂

Drömmer om en tur till Stockholm…..och om att jag ska komma i mina favvo jeans snart… ca 3 cm kvar…. De rosa M&M´s JIG köpte i Las Vegas är alltför goda… 😉

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Oops… nåt blev fel…”

 1. josefine says:

  ja köttbullar är ett måste 🙂 följ gärna med!!

  vart går du då? jag har liksom inte klarat så långa turer eftersom han i början åt varannan timme o sen HATADE vagn då han var vaken = sele o nu är han TUNG =) La honom nyss via selen o jag får kramp i axlarna 🙂
  KRAM

 2. Great! Thanks for post

 3. video izle says:

  Ohh very much thanks admin

 4. I enjoy reading Your neat blog! Look at new fascinating news about Egypt real estate and Egypt property See You!

 5. webpage says:

  I appreciate what you have implemented in this article. I love the part exactly where you state you do this in order to provide back but I would certainly assume by most of the commentary that this process is definitely on your side as well.

 6. ok love that stuff, buy meridia, [url=”http://meridia.groupsite.com”]buy meridia[/url], http://meridia.groupsite.com buy meridia, sdslh,

 7. iwofgpxnaz says:

  V5NHS8 gsuottnoxyyh, [url=http://kzklrmzpycjp.com/]kzklrmzpycjp[/url], [link=http://znrsngpugrae.com/]znrsngpugrae[/link], http://cwkeklduzsyl.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *