Optimist!

Allmänt

168397-1205
Mitt förkylda lilla hjärta har varit ovanligt "nära" mig hela helgen och det har varit jätte mysigt.

Att jag är optimist är en GOD egenskap för det bidrar till att  jag ser livet från en solig & rolig sida!  Men –  det innebär också att jag ofta tror att jag ska hinna med MYCKET mer än jag klarar av….

Så – kära vänner- jag har tyvärr inte fått tid att fixa till här hemma i helgen eftersom jag är ensam hemma med mitt förkylda lilla hjärta. Hon har självklart min högsta prioritet och allt "annat" jag får gjort är bara en bonus. I vanliga fall så brukar hon leka massor själv och jag brukar hinna få gjort en del men nu då hon är så förkyld så märker jag att hon gärna "håller mig i handen"….

Och eftersom hon är prio 1. så får ni helt enkelt se fram emot att se bilder från vårt hem en annan dag. Men som man brukar säga: "den som väntar på något gott.."

Nu somnade mitt hjärta precis så nu ska jag försöka fixa mig middag här + städa till lite. När vi lekte tidigare så monterade jag samtidigt ihop 10 (!) boxar från IKEA, det är fantastiskt vad mycket vi tjejer klarar av att göra samtidigt 😉

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Optimist!”

 1. Evelina says:

  oj, är det en förlovningsring? =)
  kram!

 2. Dina naglar är helt underbara! Gelé kanske? Jag hade också såna innan Vincent föddes (-04) i över 2 år. Men nu ska jag hålla naglarna korta och sen får jag heller inte längre ha nagellack när jag börjar jobba…ja, men så länge ska jag njuta =) Jag kan liksom inte leva utan nagellack!

 3. AnnaStina says:

  Evelina-
  Oh yes, det är det 🙂 Kram! 🙂
  Mamma till två små pojkar-
  Tack snälla du! 🙂 Jag anar ju så klart inte vad det är jag har..? men ja, det är kanske gelé? Jag litar så mycket på Marit som gör mina naglar så jag bara går dit också fixar hon också blir jag jätte nöjd också går jag hem 🙂 Eller du, det kallas kanske “tippar”? Hjälp – måste fråga nästa gång jag går till henne…för det känns tokigt att jag inte vet.. 😉 Kram! 🙂

 4. Evelina says:

  kan du inte ta en closeup på bara den? =) söker inspiration till vigselring och den där ser ju lovande ut!! hihi!
  krama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *