OSCARS GALAN.

Dagens tänkvärda. 

Moooorning girls!

Oh nooo, jag lyckades somna i sjeselongen igår kväll och då jag vaknade kommer jag på att det är Oscarsgalan (hur jag nu kunde missa..) så – jag kunde inte låta bli att slå på TV´n… och! min mac för att se på alla red carpet pics.  Och nu sitter jag här fast jag egentligen borde dyka ner i sängen.. Ska bara titta liiiite till först….för jag kan ju inte sova nu då galan över alla galor pågår och Ellen är the perfect host !

Också passar det ju strålande fint att starta veckan här på bloggen med glammiga klänningar så jag har  så klart plockat ut mina favoriter nu då jag ändå är vaken. E.n.j.o.y.  sweeties! 🙂

Matthews fru Camilla är alltid lika snygg och alltid lika snyggt klädd och ja, hennes mann är inte så lite snygg han heller och nominerad till bästa manliga huvudroll är han också! men jag har nog somnat om innan jag får veta om han vunnit…zzz…

WOW!!! nu vann han pris för bästa manliga skådespelare!!!  Kul!

Ett tjusigt par är dom! och jag Calistas klänning är så  enkelt vacker….

Love, love, love this dress!  En av mina absoluta favoriter!

Otroooligt vacker klänning detta också! och Cate var helt fantastisk i Woody Allen filmen jag tipsade om för en stund sen, Blue Jasmine. Se den om du inte redan gjort det! 

WOW, WOW, nu vann hon Oscar för sin roll !!!! heeeelt fantastikt och SÅ väl förtjänat!!!

Blue Jasmine är den bästa film jag sett på väldigt, väldigt länge.

Jag hade nog inte valt ut klänningen om det inte vore för att det är Kate Hudson som har på sig den. Har alltid gillat henne och de karaktärer hon spelar i sina filmer. 

Såååå kul att få se Angelina i något annat än svart  och klänningen, som kommer från E.Saab var ännu vackrare då Angelina stod på scen delade ut pris för den glittrade helt maaaagiskt! 

Precis då jag vaknade fick denna vackra tjej, Lupita, ta emot priset för bästa kvinnliga biroll och jag är så glad att jag fick med mig hennes rörande tacktal och hennes klänning är ju bara helt underbar! Den kommer från Prada och jag älskar att hon matchar med ett enkelt vackert hårdiadem…  Om jag fick välja en klänning från denna gala – att hänga in mitt klädskåp – så hade jag valt denna!  älskar färgen och snittet och det vackra släpet. 

Och vem var bäst klädda killen? Well, jag gillar han här jag. Cooool.

Nej, nu måste jag försöka slita mig från detta glammiga skådespel och komma mig i säng så jag hinner sova innan jag ska vakna igen…  så – jag passar på att önska dig en riktigt riktigt fin start på veckan! 🙂

Åhhh nu framförs  Let it go från filmen Frozen.  En av min och Johannas favoritlåtar just nu, vi höjer alltid volymen i bilen då den spelas och om du inte sett Frozen så bara måste du göra det oavsett om du har barn eller inte. Den är Disney på sitt allra, allra b.ä.s.t.a. !

Såg du också galan? vilken är din favorit klänning?

Oh, nu vann låten Let it go en Oscar! W.o.w. !

Ok, nu håller Brad Pitt tacktal för att Twelwe years a slave vanna Oscar för bästa film. Då har nog alla priser delats ut tror jag och jag hinner sova ca 1 timma.  Huuuurraaaa! 😉

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “OSCARS GALAN.”

  1. Mmmm, Jared Leto, ja tack 🙂

    Och tack för uppdateringen! Behöver jag inte surfa runt heeela nätet för att få lite info om galan, som jag faktiskt helt hade glömt bort.

    Och det där med selfies, håller med dig fullständigt!

    Ha en fin fettisdag. KRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *