OSLO – ARLANDA – LULEÅ

Allmänt

Goood weekend mina kära bloggvänner! 

Nej men hur härligt med en krispig september lördag?!? Magiskt!!!

Så den här dagen ska jag fylla med positiva tankar, lördagsgodis, kunglig flärd, ballonger, feelgood och ljusslingor…ja, nu är det så mörkt på kvällarna att jag behöver strössla glitter över gården.  Och i kväll har jag bjudit hem familjen på middag, därav ballongerna. Det var länge sen vi satt tillsammans här hemma i ljusgården så blir extra trevligt! Sen är det ju massor med kungligt på TV´n även idag med anledning av att kungen firar 50 år på tronen så jag är pepp på att få med mig så mycket som möjligt av det också.  Såg du talen på banketten igår kväll? Jag blev såå rörd av Kronprinsessan Victorias fantastiska tal till sin pappa och ja, alla talen var riktigt tänkvärda och fina. Och snyggast outfit hade som alltid prinsessan Madeleine ! Wow, wow, wow!!! Hon var stunning !!! och hela kungafamiljen var sååå smakfullt stylade ! Åh som jag älskar att vi har ett kungahus i Sverige!…

.. och i Norge! Jag är så tacksam över att jag får leva i båda världarna och så här såg min tisdag ut då jag reste Oslo – Luleå, en resa som tar ca 6 timmar från dörr till dörr.

 

En inställd middag gjorde att jag reste ifrån dessa paket i lägenheten i Oslo…  så de får bli ett tips! till dig som ska fira någon i helgen. Att fästa en ballong på paketet gör det lilla extra (och perfekt som ett alternativ till en blomma) och göm inte grattiskortet i kuvert ! gå istället för ett kort som matchar the wrapping och låt det förgylla paketet. 

Klockan 13.45 stod min chaufför utanför dörren. Jag är så otroligt tacksam över vår fasta driver. Det är också ett tips! att du, om du åker med en riktigt riktigt bra / trevlig / trygg chaufför ber om hans telefonnummer så att du kan boka honom direkt nästa gång. Så har vi gjort både i Oslo och Luleå och vi har haft samma fasta chaufförer i flera år. En värdefull trygghet.  Och vår chaufför i Oslo har helt ny bil med så ljusa mattor att jag får stress… ha, ha. Men det är ju såå super fräscht!!! 

På väg till loungen passerade jag tax free butiken (omöjligt att inte gör det för vägen till loungen går genom den…) och nu blir det många tips idag men parfymen Nomade från Chloé luktar sååååå gott och har varit min everyday parfym i 2023. Så:  testa denna om du går inom ett parfymeri idag!  Parfymer är ju så otroligt individuellt så bara för att doften passar mig betyder inte att den passar dig…

Lunch at the lounge…! 

I’m ready for take off !  

Samtidigt i England… Precis innan take off får jag denna bild skickad till mig från. Hon har “bara så där” köpt blommor till sin värdmamma. Mitt hjärta svämmar över…! för ingen är så omtänksam och kärleksfull som Johanna.  Och jag känner en sån tacksamhet över att hon hamnat i en så fin familj. Det betyder så oerhört mycket. 

Så fluffig och vacker utsikt OSL – ARN – LLA.

 

Livet är verkligen en resa! och att resa berikar livet på så många sätt !

Nu fångar vi lördagen och fyller den med härlig feelgood!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

37
Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *