Oslo – Bangkok – Phuket.

Allmänt

Då är vi som sagt äntligen framme i Phuket och aldrig förr har det känts så “overkligt” att vara här för jag trodde verkligen inte att vi skulle komma oss iväg så mycket som vi hade att göra innan vi reste….  Men framme är vi och härligt känns det ! 🙂    Och thank god att allt gick så bra med våra tillfälliga pass.  Fick lite dåliga vibbar då jag visade A4 arket i passkontrollen på Gardemoen och killen lyfter på ögonbrynen och säger “vad är detta??” och knackar kollegan på axeln och säger “ta en titt på det här! så här ser Sveriges nya nödpass ut!”  (de hade aldrig sett det förr). Men slutet gott allting gott för i passkontrollen i Bangkok tittade hon knappt på arket, hon fokuserade i stället på våra pass (som gick ut på dato i maj) och stämplade som vanligt i dem.  Så dagens tips till er som ska ut och resa med tillfälliga pass från Sveriges ambassad: ta med passet som komplement !

I min resväska hittar man bl.a. inspirerande magasiner och godbitar från bl.a. Chill Norway & Odd Molly. Också solbriller så klart, kan inte leva utan ! 

En av mina fina kunder kom inom mig med detta häromdagen. Check de s.ö.t.a. Kitty godisarna som hon gjort till Johanna !  (tusen miljoner tack Viv!).  Också Plopp till mig som inte borde ge min kropp en enda till godis i hela mitt liv ….  men det är ju så gott… !

Och se det fina kortet + lilla Kittyn… imponerad !

Vi åkte Rolls Royce hela vägen till Bangkok 😉  och aldrig förr har vi lyft med ett så fullsatt plan från Oslo. Det fanns inte en enda ledig stol i sikte så ja, det var liiite trångt då lilla J skulle sova… (vi har alltid varit så bortskämda med att hon kan ligga på en 3-säter för det brukar alltid vara massor med lediga stolar).

Det är så lätt att resa med J för hon är så trygg på vart vi ska ( Hon hittar nästan bättre än mig & JIG på Bangkok airport). Hjärtat reste i sköna kläder från Polarn O. Pyret och resväska från Zimba.

Bangkok – Phuket flighten tar bara ca 1 time.

Jag har alltid med mig ett litet täcke till J + ett örngott ( att använda utanpå flygplanskuddarna ) så att resan ska bli xtra mysig. Det är SÅ värt att släpa med sig det.  Och på tal om mysigt så reste jag i comfy outfit: poncho Line of Oslo, byxor Odd Molly och skor Ugg´s. 

Var lite osäker på vad jag egentligen hade av kläder i lägenheten så blev glad då jag kom fram och upptäckte att jag hade en hel del.  Nu är bara frågan var jag ska få plats med det som jag har med mig? 😉

Då vi kom fram så tog det bara 1 min så var lilla J naken och klar för att hoppa i bikinin och gå till poolen.  Underbart !

I natt kommer jag att sova sååå gott i sängen, den är l.i.t.e. behagligare än flygplans-stolen… !

Vi har varit hemma hos vänner på födelsedagsfirande i kväll och ätit fantastiskt god mat men till slut satt jag och somnade vid bordet …zzz…så det var bara att gå hem.  Det känns i kroppen att vi varit på resa och jag är helt slut efter den hektiska period som jag varit igenom hemma så det ska bli riktigt, riktigt skönt att lägga sig och sova nu.

Önskar dig en soft söndagksväll ! 🙂

P.S fick precis veta av min bästa Jonas att Anja Pärsson kommit ut…. samtidigt som hon väntar barn. Mycket news på en gång… ! 

KrAm!

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “Oslo – Bangkok – Phuket.”

 1. Cecilia says:

  Åh så fint ni har det där….där också rättare sagt :-).
  Vad skönt att ni blev insläppta i landet.Jag har inte hunnit läsa på ett par dagar så jag har varit dåligt uppdaterad.
  Har aldrig varit i Thailand men det känns allt lite lockande.
  Ha de så gott!
  Kram/Cecilia

  • gizmolina says:

   Tack snälla ! 🙂 Jag kan varmt rekommendera en tur till Thailand. Detta land är fantastiskt ! och ja, de var väldigt bra att det gick så bra med passen. Var lite orolig…. Kram ! 🙂

 2. Hej semesterfiraren där!
  Jag förstår att ni måste vara jättetrötta… Bästa kuren är skönhetssömn och tänk att när ni vaknar upp i morgon väntar sol, värme, poolhäng, tur till beachen, sommarkläderna och ja, just det – semester… Lovely!
  Ha det gott och sov sött…
  Kram
  Lena

  • gizmolina says:

   Ja hjälp vad trött jag är…zzz… somnade på soffan så fort vi kom hem från middagen och vaknade nu så ska bara borsta tänderna och sen dyka i säng. Önskar dig en underbar start på den nya veckan ! Kram! 🙂

 3. L8 says:

  Njuta av sol & värme i härliga Thailand! Hoppas att vi ses senare i sommar i norr;)… pussiluss vännen!!!

 4. Marita says:

  Ser helt fantastiskt ut!!!!! Skönt att det gick bra. Ps har mailat dej (liiite brådskande). Ha en underbar semester!!!!

 5. Viv says:

  Så bra at dere har kommet vel fram!! Slapp av og nyt til fulle – det er vel fortjent!

  Klem! 🙂

 6. casaofmia says:

  Ser underbart härligt ut, njut! kram

 7. Johanna says:

  Men vad härligt det ser ut!! Ser ut som ni har det helt fantastiskt.

 8. Jennifer says:

  SÅ skönt att ni kom iväg och är framme och verkar ha det kanon :). Ni får ha det riktigt härligt nu! Kram Jennifer

 9. Carina says:

  Hoppas att ni får en riktigt härlig semester nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *