OSLO – BANGKOK – PHUKET.

Allmänt

Gardemoen i dag runt kl. 13. När vi reser långt är det comfy plagg som gäller och Johanna reste i sin fina klänning från Chill Norway och jag hade på mig skönaste byxorna från samma märke + mina lovely Ugg´s från Zimba och en topp från Isabel Marant.  J´s super cute resväska kommer från Room Seven (shoppad hos Zimba för några år sedan) och den där lilla hunden blev en tidig påskpresent…. 

Hello darlings!

Efter 10,5 tim på Thai airways Oslo – Bangkok , en frukost på Burger King, och en till flight på ca 1 time så har vi girls nu ä.n.t.l.i.g.e.n. framme i vårt andra hem nere i Phuket och herregud så skönt det var att ställa ner bagaget och hoppa i “semesteruniformen( bikini + solklänning + flip flops )! Just love it !!!  och det tog inte länge förren J låg i poolen och jag låg i solstolen och sen blev det lite thaimat på det innan jag somnade….zzz…. Oj, oj, så trött jag har varit (och är!) för J sov inte så mycket på resan (trångt)  men efter 5 timmar i poolen så somnade hon som en stock när hon satte sig på soffan och själv har jag ansträngt mig för att vara vaken till nu men jag sover strax jag också…zzz…

Alltså n.ä.r. ska jag lära mig att resa med liiiitet handbagage? Antagligen aldrig för den här gången toppade jag mig själv…. lägg till min proppfulla neverfull från LV som jag har på skuldern… 😉 

J är så coolt resvan,  hittar överallt (nästan bättre än mig i Bangkok) och har koll på sitt pass, sina boardingkort + sitt bagage och hon varken gnäller eller klagar en enda sekund. 

Ett tips till er som är ute och reser med barn: ta med ett eget litet örngott / putetrekk att sätta på kudden man får på flyget. Känns mysigare & fräschare. Jag har alltid med ett till Johanna.

Det söta påskägget , fyllt med godis, fick J av fina vänner före vi reste.

Och ett till tips!  ta med små spel, tex yatzy ! för att få tiden att gå.

Innan landning i Phuket så bytte Johanna om till sommarklänning & sandaler och gissa om hon blev glad då JIG mötte oss ! 

Nu somnar jag nästan……zzz…. så dags att dyka i säng och kryssa fingrarna för att jag vaknar i bra thaitid i morgon så att jag slipper jetlag. Wish me luck !!! 😉

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “OSLO – BANGKOK – PHUKET.”

 1. Lena says:

  Åhh, så härligt – ljuvliga Thailand. Önskar jag var där i stället för kalla o bistra SVerige! När kommer våren ???

 2. Titti says:

  Välkomna hem till Thailand…..åh vad jag längtar hem till vårt lilla hus!!
  Fina reskläder hade ni bägge….hoppas dina skador är bättre….
  Kram Titti som tillbringat helgen i Helsingfors!

 3. Eva says:

  Ser herlig ut med sol og varme 🙂 Selv reiser jeg stort sett med minst mulig håndbagasje, mindre å drasse på – og plass i hattehyllene til alles bagasje 😉
  Nyt ferien!

 4. åh vad härligt, nu längtar jag också till vårt andra “hem”!

 5. Wilhelmine says:

  I dag var det vår siste dag på en fantastisk tur til Phuket, nå har vi vært på stranden i Kata Noi hver dag i en uke, der var det så fint, etter en uke med Surin beach i Kamala ble det for hektisk for oss i Karon, men med tuk tuk til Kata Noi hver dag gikk det fint;)) Siste kvelden i dag ble avsluttet på Mom Tri med så god mat og den fineste utsikten, takk for alle dine fine tips her på bloggen din nok en gang. Ha en fantastisk fin ferie, i morgen reiser vi tilbake til kalde Norge, beste hilsner fra Wilhelmines;))

 6. Christina says:

  Hoppas allt är bra med er? Det är så tyst på bloggen! Saknar dina inlägg med vackra bilder från Phuket. Jag och min familj kom själv från Kata Beach för 2,5 månader sen och det känns som en evighet.
  Kram

 7. CamillaB says:

  Hej!
  Åh vad härligt för er!!
  Var kommer den söta hunden ifrån?

  kram Camilla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *