OSLO – BANGKOK – PHUKET.

Allmänt

Jag körde en favorit i repris som reseoutfit. Bluse Isabel Marant, byxor Chill Norway (hur sköna som helst), skor Toms. Och ja val blev: tights H&M, kjole Accessorize + skor Toms.

Phuket onsdag kl.22.30. Regn.

Sweeties!

Då sitter jag plötsligt i soffan i vårt andra hem på andra sidan jordgloben med min mac i knä och bloggar. Tänk så häftigt det är att vi kan förflytta oss så lång på så (relativt) kort tid !  Och resan gick som vanligt riktigt bra !  trots att Johanna sov mindre än hon brukar. Hon vaknade nämligen av en läskig dröm och kunde inte somna om. Oooops, nu somnade jag….zzz…. alltså jag är SÅ trött att jag håller på att svimma men jag har tvingat mig att vara vaken hela dagen / kvällen (så jag förhoppningsvis slipper jet lag) och nu , då jag egentligen absolut borde lägga mig (kl. är 22.30) så sköljer en massa jobbiga tankar över mig så jag klarar nog tyvärr inte att sova på en stund…..och då passar det ju perfekt att blogga ! v,,,,,,,,,,,,,,,,,, ha ha ha, nu somnade jag igen 😉

Tror kanske jag ska försöka lägga mig trots allt, så får berätta mer om resan i morgon istället…

Jag är SÅ glad i mitt nya passfodral + min f.i.n.a. lilla notatbok från Smythson. Love them!

En lyxigt härlig sak med att vi har vårt eget hem här nere är att vi ankom till nytvättade kläder som hängde här och väntade på oss.

Oj, oj, somnar jag mellan varje ord här så jag önskar dig en riktigt fin kväll så “ses” vi igen i morgon ! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “OSLO – BANGKOK – PHUKET.”

 1. Titti says:

  Sökte passfodralet i Göteborg….men det fanns inte!
  Härligt att vara framme i Thailand….jag längtar o väntar!!
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Jag tror inte att du får köpt Smythson i varken Sverige eller Norge? Så därför fick min JIG i uppdrag att shoppa i deras butik på Heathrow 😉 Men, de har webshop ! http://www.smythson.com Ja, det är fantastiskt härligt att vara framme ! L.o.v.e. Thailand! Önskar dig en underbar dag! Kram! 🙂

 2. Anna says:

  Trevlig semester

 3. Nilla says:

  Åååå vad avundsjuk jag blir, vill också vara där. Försöker övertala sambon att det faktiskt går att åka till Phuket även på sommaren, men han tror att allt är stängt eller i alla fall väldigt få restauranger och andra ställen öppna. Njut nu och ha det underbart, ska bli så kul att få hänga med lite på ett hörn via bloggen och instagram.
  kraaam

  • gizmolina says:

   Tycker absolut att du ska fortsätta att övertala din sambo för Phuket är fantastiskt på sommaren ! Ok, det regnar en del, men – du har hela beachen för dig själv för det är sååå lite turister här. Och – restaurangerna + + har öppet, de stänger inte . Du får visa honom mina blogginlägg /instagram härifrån så får han se 😉 ( i bloggarkivet finns också pics från Phuket på sommaren , vi har varit här senaste 5 åren ) . Önskar dig en underbar dag ! Kram !

 4. Dejligt at du er tilbage på bloggen igen 🙂 Rigtig god ferie. Ser jo som altid SKØNT ud i Phuket, og glæder mig til dine billeder derfra.
  Kh
  Jeanette

  • gizmolina says:

   Åh så kul att höra att jag varit efterlängtad! 🙂 Ja, här i Phuket är det härligt ! det regnar i och för sig idag men det gör ingenting. Jag ligger på terrassen och chillar… Happy torsdag ! Klem!

 5. Önskar er en härlig resa. Jag har redan rest var i NY, la upp min massiva New York guide idag =).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *