OSLO IN FULL BLOOM…!

Allmänt

Happy fredag mina kära bloggvänner! 

Så otroligt lyxigt härligt med fredag, strålande sol och +21 grader idag! och jag är så tacksam för de tips jag fick igår ang. att hålla undan småkryp på uteplatsen. Tusen miljoner TACK! Jag mötte plötsligt mannen som sköter om huset där vi bor och fick låna både kratta och en “skrapa” (att rengöra mellan plattingen med) så att jag kan göra fint där ute idag.  Blir perfekt att fixa med det en stund i det vackra vädret!  Och sen, senare i eftermiddag så är vi bjuda hem till kära vänners takterrass, det blir en riktigt fin start på helgen att sitta där i solen med ett glas kalla bubblor!

Och alltså hände det en sak som gör att jag är så extra super stolt över min älskade J idag. Mitt mamma hjärta svämmar över och jag vet nästan inte hur jag ska processa all fantastisk feedback jag fick om henne från en väldigt värdefull person. Jag blir tårögd bara jag tänker på det… Alltså WOW, wow, WOW!  You goooo hjärtat och låt aldrig någonsin någon ta ifrån dig det som är DU! för att vara DU är din superpower!!!

 

Oslo är verkligen i full bloom om dagen och det är så fantastiskt vackert!  Det står en hel rad med otroliga körsbärsträd i gatan mitt emot H&M Home och igår tog jag 378 bilder av dom men det går inte riktigt att fånga hur vackra de är på bild… det blir en helt annan sak i verkligheten..  La i alla fall upp en story av de på instagram så gå in och se mer av detta vackra där. 

 

Uppdaterar med en bild här senare av vad jag köpte på H&M Home.

 

Det är sååå vackert precis över allt just nu…  Knipsade den här bilden i gatan på väg hem från min handletur. 

 

Johannas outfit för någon dag sedan blir ett par shoppingtips inför helgen: den här super fina jackan med sparkling knappar från Zara och blusen från Neo Noir.  Båda passar lika bra till jeans som till kjol och jackan är perfekt över en klänning i sommar om det är lite kyligt på kvällen… 

 

Jag känner en sån tacksamhet idag över att jag har just DIG som min bloggvänn, att ha en dialog med dig förgyller mina dagar och peppar mig i mitt bloggande så från hjärtat: T.A.C.K. för att du tittar in här hos mig!

Önskar dig en underbar dag fylld av happiness!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

88
Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “OSLO IN FULL BLOOM…!”

  1. Sofia says:

    Vilka härliga och inspirerande inlägg. Ha en fin helg!☀️

  2. Anna says:

    Underbara träd! Ha en underbar fredagskväll och helg!

  3. Lisa says:

    Blir alltid lika glad av att läsa din blogg! Tusen tack !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *