Oslo kl.14.15


Dagens väder fotat från balkongen. Blå himmel & sol är vackert !

Just nu sover alla i familjen utom jag nap fast det är nog jag som behöver en nap mest av alla 😉 Men – jag ska faktiskt gå ut och sätta mig och njuta solen på balkongen nu tillsammans med ett gäng magasiner och rykande färska chokladmuffis (jag & Johanna bakade precis innan hon la sig ner och somnade) och vem vet, jag kanske slumrar till lite…


Så här satt jag tidigare idag och så här sitter jag igen så fort jag publiserat detta inlägg. Min topp kommer från Odd Molly och mina shorts från River Island. Solbriller Gucci och i handen Family Living.

Sånna här soliga dagar önskar jag att vi bodde i hus… vill GRILLA och känna doften av nyklippt gräs och ligga i solstol med Johanna plaskande i en liten barnpool vid sidan..  Men det är bara sånna här soliga dagar jag saknar hus för jag är trivs fantastiskt bra i city som den "city-girl" jag är 🙂


Plötsligt dök Johanna upp precis då jag tog bilden. Den söta lilla vattenkannan på bordet har jag köpt till Johanna på Propello i Stabekk.  Hjärtat tycker att det är jätte kul att hjälpa mig med blomstervattningen.

Oj, nu försvann solen bakom några små moln. Bäst jag går ut och fångar solstunderna ! 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Oslo kl.14.15”

 1. Skicka lite sol till Stockholm också! 😉 Här har det regnat i två veckor, och de säger att det kommer fortsätta i ytterligare ett par veckor til. Det har till och med utfärdats varning i klass 1 för kraftiga skurar.

  Njut av solen lite åt mig också, för den lilla solbräna jag hann få förut börjar blekna igen… 😉

  Kram

 2. Wenche says:

  For et herlig vær dere har i Oslo:) Send litt sol nordover til Trøndelag å:) Her er det grått og 10 grader! ikke noen sommer akkurat..

 3. S!!! says:

  Fint du har det… så mysigt=) sol är härligt!Hoppas vi får se den mycket i sommar!

 4. Therese says:

  Men gött med sol, här har det smattrat konstant på rutorna i några dagar nu. Men det har ju sin charm det också såklart, men nog är jag avis på din sol!

 5. Varsågoda: jag skickar över massor med SOL till er som har regn! 🙂 Hoppas det snart har regnat klart hos er så att ni också får njuta blå himmel.

  Kramar !! 🙂

  P.S det är ju faktiskt ganska mysigt när regnet smattrar mot fönstren för då kan man vara inne och chilla med gott samvete 😉

 6. Camilla says:

  Så ljuvligt, vill också ha lite sommarsol. Skall krypa ner i badet nu efter att ha stått vid en fotbollsplan i ösregn, arma barn, vad är det man tvingar ut dem på!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *