OSLO – STOCKHOLM – LULEÅ.

Tusen tack för de vackra tulpanerna jag fick av bloggläsaren som kom och hämtade mitt skrivbord och tusen tack för alla trevliga kommentarer som trillar in här på bloggen och alla likes jag får på instagram. Om du inte redan följer mig där så heter jag : gizmolinas.

Hey sweeties!

Oj, vilken sovmorgon det blev på oss idag. Det måste vara mörkret + luften här uppe i norr… Men skönt var det! Och igår hade vi som sagt vi girls resedag, vi flög Oslo – Stockholm – Luleå, och det är verkligen en glädje att resa med hjärtat eftersom hon är så resvan. Sen hände en riktigt kul sak också på Gardemoen… men den måste jag tyvärr behålla för mig själv…. Det hände då jag höll på att lära hjärtat att checka in och hur bekvämt är det inte att checka in bagaget helt själv? I just love it !  Och vi hade så trevlig personal ombord på flyget, en sån där steward som jobbat i många år och vet hur man charmar girls. Han kallade tex mig för Johannas syster med glimten i ögat..… underbart! 🙂

Snapshot från Gardemoen. Johanna hade sin Ferbie med sig och alltså den snackade heeeela resan. Eller vi fick den att somna en liten stund på flyg.. men sen lyckades jag väcka den då jag sökte nåt i väskan. 

Johanna reste i stil i sin nya f.i.n.a. kappa från Livly. Matchade med kjol/skjørt från Soup Store.

Själv reste jag i kappa från Ganni och på morgonen körde vi förbi bästa Cathrine hos Hendrix Hair som stylade mitt hår.

Det var 6 månader sedan sist vi mötte min kära mamma så det var mysigt att hon och Hans mötte oss på Kallax.  Och ja, mycket bagage blev det, som vanligt… 

Nu strålar solen och vi ska strax klä oss och gå ut och leka i snön.  Måste passa på innan det blir mörkt igen…

Önskar dig den bästa onsdagen! 🙂

Soliga kramar från norr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 15 Comments

15 responses to “OSLO – STOCKHOLM – LULEÅ.”

 1. Titti says:

  Vilken härlig bild den sista!
  Tre generationer girls.
  Fortsatt fin vistelse i norr.
  Kram Titti

 2. Titti says:

  Din mamma är så (ursäkta nästan svordomen som kommer) – jäkla – häftig och snygg! 🙂 Hälsa henne det!

  • gizmolina says:

   Åh så snäll du är! Mamma hälsar och tackar så jätte mycket för din fina komplimang! Hon blev så glad! 🙂

   Kram!

 3. Charlotte says:

  Hihi- en Furby är ju många gånger betydligt jobbigare och mer högljutt än barnet 🙂
  Ha en fin semester kära du!
  Kram!

  • gizmolina says:

   Ha, ha. Ja, den söta lilla Furbyn var faktiskt jobbigare att resa med än Johanna ! 😉 Men samtidigt så var han ett festligt sällskap som kryddade turen !

   Önskar dig en riktigt fin vecka! Kram!

 4. Mirva says:

  Älskar din kappa fr Ganni!

 5. Mari says:

  OMG! Hvor er jeansen din fra? Det er virkelig den perfekte vasken!

  • gizmolina says:

   Vet du att det är ett garderobsfynd… ! Shoppade på Zara för ett par år sen…

   Önskar dig en fin kväll och en happy torsdag! Kram! 🙂

 6. Johanna says:

  Härligt att J är så resvan! Vi försöker lära vår lilla att också bli van och so good so far. 🙂 Jag har ju närmaste i Sthlm-Luleå-Helsingfors så ja, det blir lite flygande per år. Bara bra, de små lär sig att vänta och ha lite tålamod och så blir det inte så stor grej att flyga än om man gör det mer sällan. 🙂

  Tänkte bara, ni reser en del med SAS? Jag varvar lite SAS/Norw beroende på tider osv. Men åkte sist SAS till Sthlm (samtidigt som du var i Cph) och alltså, servicenivån där är otrolig. Det lilla extra! Jag som trött mamma med en liten 13 kg på armen möter de alltid upp hjälpsamt och med ett leende. Lite annat, nog för att det finns bra folk på NW också men SAS är en klass för sig! 🙂

  • gizmolina says:

   Så kul att du också har familj uppe i Luleå! 🙂 Och ang. SAS så håller jag med dig 100% !!! Jag var faktiskt på väg att göra ett eget inlägg om det idag för jag tänkte så mycket på det då vi reste hem nu. Precis som du skriver så tycker jag också att de är i en klass för sig !

   Och ja, jag flyger oftast med SAS just precis därför och för att jag gillar lojalitet och eftersom jag gärna samlar Euro Bonus poäng så blir valet lätt… (Men, det händer att jag väljer Norwegian ibland p.g.a. priset… men då ska jag spara mer än 100 kr… ).

   Njut din kväll och jag passar på att önska dig en härlig torsdag! Kram!

 7. Lena says:

  Vad snygg din mamma är! Ser så ung ut!
  Många hälsningar Lena

  • gizmolina says:

   Så snäll du är Lena! Nu blev min mamma glad! 🙂 och hon hälsar och tackar for komplimangen!

   Önskar dig en fin kväll och en solig morgondag! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *