OSLO – STOCKHOLM – LULEÅ

Allmänt

8cb19d78a5b5d5992e63968187e69cb9

Heeeey sweeties! 

Här har det gått undan i svängarna och vips! så befinner jag mig hemma hos mamma i Luleå! Så, igår hade vi resedag och jag är så glad att vi lyfte kl.14 från Oslo för då hade vi hela förmiddagen hemma utan stress. Sen blev det som alltid flygbyte i Stockholm också vidare hit där vi landade kl.18.  Det känns super mysigt att vara här men jag levde på Thailand-hoppet in i det sista… men det var helt galet fullt på flygen, fanns inte en enda flygstol ledig från Oslo så, Luleå fick det bli. Inte riktigt samma sak, men super mysigt detta också!  för jag träffar min familj ALLT för sällan…

Och vi startade dagarna här hemma med värsta sovmorgonen, vi vaknade kl. 10 (!) och har precis piffat till oss. Men det var lite små jobbigt i natt för hjärtat var så ledsen och klagade på ont i örat..  Och inte nog med det för jag fick ryggskott igår då jag skulle flytta på Johannas resväska. Bang! sa det och sen kunde jag inte lyfta nåt eller få på mig skorna. I.n.t.e. helt smidigt då man är ute och reser…  Fick som tur var experthjälp  via telefon av kära K och tryckte i mig alla pillar hon tipsade mig om och gick runt med en iskloss nedstucken i jeans linningen.  Jag sov t.o.m. med isklossen mot ryggen hela natten och känner mig något bättre nu men å andra sidan så har jag inte varit igång så mycket ännu…  Så fingers crossed att jag dansar snart igen!

10422043_10152648139985796_8677074505299226206_n

Hjärtat på väg ombord igår i sin fina kappa från Livly och den där resväskan som är ett av de bäst köp jag gjort till henne. Den är så fin tycker jag! 

10998318_10152648147750796_704533666027829029_n

Mamma & Hans hade dukat så fint till gårdagens middag och hon är verkligen 100% lojal sina favoritfärger svart/rött/vitt även i inredningen här hemma. Och den där bilden av Johanna hade vi med oss i present (det är årets skolbild av henne) så den skulle egentligen inte stå där men hamnade där eftersom de precis fått den då  jag knipsade bilden…

Nej, nu ska vi ta och göra oss klara för en tur ut men först måste jag rensa i min telefon för jag kan inte ta bilder igen och mina sms krånglar (får inte alla som skickas till mig…), minnet är med andra ord fullt, så nu drömmer jag om en i-phone 6 som tydligen har 10 gånger (!!!) så stort minne som min femma.

Åh nu kom posten! s.o.m. jag kan sakna att få posten direkt in i hallen (i Oslo måste vi gå ner i entrén till vår lilla postbox och hämta den själv… ) minns då jag var liten och satt med händerna under brevinkastet med hopp om att de skulle komma brev till mig…  Nej, nu måste jag verkligen logga av annars hinner vi ju inte ut förren det blir mörkt. Ha, ha.

Önskar dig en underbar dag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “OSLO – STOCKHOLM – LULEÅ”

 1. Usch vad tråkigt med ryggen- hoppas den blir bättre!
  Och jag ser minsann två bilder av Johanna på kortet- tror jag 🙂
  Kram o trevlig Sverigetripp

 2. Nina says:

  Vad trevligt att du är i Luleå =) Det är ju synd att det regnar idag, men vi hoppas på bättre väder =)
  Ha nu en riktigt härlig dag! Kram

 3. elin says:

  Kos dere på vinterferie, vi reiser til besteforeldre neste uke, gleder oss! God bedring til både Johannas øre og din rygg.

 4. Kristine says:

  Nyt vinterferien og kos dere sammen 🙂
  Nyt å gå til dekka bord.

  Klem, K 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *