OSLO – STOCKHOLM – LULEÅ.

15_writing_your_cv_typewriter

Dagens pepp: ta fram ett blankt ark och skriv ner allt du är b.r.a. på! det är fint att påminna sig om det ibland.

Godmooorgon kära vänner!

Då är vi girls tillbaka hemma i Casa Luleå igen och alltså v.i.l.k.e.n. skillnad det är mot Oslo! Där var det verkligen VÅR i luften på alla möjliga sätt och här, här är det freeeeezing…. och massa, massa snö kvar.  Men – som tur är så hittar ju våren hit också snart!  Och min bror var så snäll och hämtade oss på flygplatsen och körde förbi en matbutik så att jag kunde springa in och handla.  Sen då vi kom hem så upptäcker jag att ena kylskåpet stod öppet?!? (du vet så där pyttelite på glänt så att det knappt syns…) så ja, jag har ett litet tömma-skåpet prosjekt här för det har med andra ord stått öppet sen vi åkte, i onsdags (!), så vågar mig inte på att äta den laxen längre alltså… Sen måste jag dansa ut påsken också även om det tar emot… åhhh, jag hade gärna haft påsk flera veckor till om jag fått välja för det är ju så otroligt fint med alla påskliljor!

Anyway, resan gick b.r.a.! och Johanna är som alltid så otroligt kul & lätt att resa sammen med. Och mitt i allt så ringde jIG på Facetime från Thailand. Vi alltså, lustiga familjen som aldrig är på samma ställe samtidigt. Ha, ha. Och kontrasten mot Thailand är stor idag för jag körde precis J till skolan med skidor i bagaget (de har friluftsdag) efter en natt då det s.n.ö.a.t. (!) och på morgon var det +2 grader ute.  Det är verkligen en stor värld vi lever i…några har vår, andra sommar och vissa lite vinter…! 🙂

 12923336_10153447119400796_2963847876899093783_n

Framme på slutdestination runt kl.16.30 igår: Kallax Airport Luleå. Och nej, vi reser aldrig lätt… Ha, ha. I de turkosa påsarna gömmer sig föresten nya speglar som shoppades i farten innan vi lämnade Oslo. Super fina! Ska fota och visa då de kommit upp på väggen! Sen måste jag tipsa om min glittriga poncho och min guld-shopper (den som skymtar på högra vagnen) som båda kommer från Kapp Ahl .

Nu ska jag kicka igång en tvättmaskin här innan jag tar tag i dagens jobb och sen blir det en sväng förbi blomsterbutiken för att fylla upp tomrummet efter påsken. Fräscha snittblomster är verkligen vardagslyx!

Önskar dig en magisk tisdag fylld av positiva tankar! och gör nu den där listan över saker du är b.r.a. på för du är din närmaste vän så om det är någon som kan ge dig pepp så är det DU! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “OSLO – STOCKHOLM – LULEÅ.”

 1. Vad skönt att det fungerar att resa så bra med Johanna men hon är ju van det såklart 🙂

  Själv har vi vågat boka en charterresa med våra tre kids i sommar, första resan med alla tre (11år, 6år och 5år) men flygresan är bara 3,5timmar så jag hoppas det går bra – ska bli väldigt spännande iaf, att resa är verkligen ngt jag älskar och som jag har många fina minnen av från min egen barndom då vi reste väldigt mkt både på ren semester och i min pappas jobb – så jag hoppas verkligen det blir minst en resa per år framöver 🙂

  Kram!

  (förresten så läser jag en kurs i Motiverande Samtal just nu, var det ngt sånt du läste?)

  • gizmolina says:

   Ja, Johanna är verkligen en resvan tjej så det är som sagt ett rent nöje att flyga runt i världen tillsammans! 🙂 Och så fantastiskt kul att ni bokat en resa! Det kommer att gå precis hur BRA som helst! Mitt bästa tips då man reser med barn är att ladda med saker att göra på flighten, som tex att ta med spel, pyssel, etc. Slå gärna in sakerna i paket så blir det xtra kul att öppna / leka med. Och gratulerar med ny spännande kurs! 🙂 Själv gick jag en utbildning till Diplomerad Coach och det är det absolut bästa jag gjort !

   Önskar dig en magisk dag Charlotte! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *