Oss idag.

Allmänt

168397-1337
Vi var och hälsade på min söta vän Josefine som var hos "frissan" idag så här är vi på "La Bionda". Hjärtat är inte helt i form, men ändå mycket bättre än igår.

Hjärtat sov jätte kort mitt på dagen idag och sen tog det en stund för oss att bli klara så vi kom oss inte ut förren ganska sent. Gick då förbi och sa "hej" till Josefine som var och fixade håret och precis när vi kom dit så kom även Elian & Eivind för att hämta henne så hjärtat & Elian fick pussas & kramas lite snabbt. Sött! 🙂

Efter vår extremt korta "dejt" så gick jag en prommis så att hjärtat fick sova en stund. Var för att titta efter en underbar "Day" tunika som jag sett i svenska "Mama" men de visste inte vilken det var på Day butiken på Frogner så jag får se fram emot att shoppa den i Stockholm om vi kommer oss dit snart.

Nu sitter mitt hjärta och har bajskalas brevid mig så jag tror det är dags att avsluta och byta blöja 😉

Hoppas att din dag varit lovely och att du får en riktigt festlig kväll fylld av glädje! Det är ju LÖRDAG så – enjoy!! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Oss idag.”

 1. Finns det något bättre än bajskalas?

 2. AnnaStina says:

  Haha, nej inte på en lördagskväll 🙂 Nu pågår nattning här. Önskar dig en trevlig kväll! 🙂

 3. hahahahah..bajskalas!! Här är kvällens kalasande över, tårtis sover sedan en kvart, så nu ska jag bara stöka undan lite i köket och sedan placera min lekamen i soffan med senaste ELLE Interiör(som jag inte hunnit att läsa trots flera försök) samt ett glas vin! Ha det gott AnnaStina, hälsa Johanna och kram på dig! 🙂

 4. AnnaStina says:

  Madeleine Gbg-
  Min JIG är på väg hem från Göteborg med bl.a. svenska ELLE Interiör till mig så gissa om jag längtar till han kommer hem! 🙂 också har han så klart med sig kina snacks också 😉 Nu ska jag göra exakt samma sak som du redan gjort, dvs fixa till på köket och sen hoppa upp i soffan med ett glas vitt. Önskar dig en super mysig kväll. Skål på dig!
  Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *